BFW KREATIVNI KARAVAN: Fonadacija Novak Đoković i BFW organizuju program za najmlađe

Poznato je da Perwoll Fashion Week kontinuirano podržava mlade talente, pomaže im da dodatno razviju svoju kreativnost i da se lakše afirmišu u umetničkom svetu. Ove jeseni, najprestižnija domaća modna manifestacija odlazi korak dalje u ovoj plemenitoj misiji i udružuje snage sa Fondacijom Novak Đoković, koju je prepoznala kao organizaciju sa kojom deli iste vrednosti, i zajedno realizuju poseban program “BFW kreativni karavan”, namenjen najmlađima.
homemore

Još u ranom detinjstvu neophodan je razvoj kreativnosti kod dece. Kreativna deca maštaju, stvaraju ideje, uspostavljaju veze i sagledavaju okolnosti na drugačije načine. U sve složenijem svetu potrebno im je da se razvijaju u kreativne ličnosti kako bi lakše odgovorili svim izazovima života.

U želji da pruži podršku mališanima da u najranijem dobu otkriju svoje talente, Fondacija Novak Đoković i Belgrade Fashion Week će kroz zajednički projekat “BFW kreativni karavan” u vidu posebno osmišljene radionice, animirati najmlađe da budu kreativni u iskazivanju svoje originalnosti i na taj način podržati projekat „Školice života“.

Mališani će, uz podršku mladih dizajnera i umetnika, imati priliku da lično dizajniraju majice za našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Na taj način biće podstaknuti da kroz kreativno stvaranje pošalju poruku koju žele svojim crtežom. Nakon završene radionice, svi radovi će biti izloženi u prostoru Belexpo centra.

Ovaj zajednički projekat osmišljen je sa ciljem da mlade naraštaje podstakne da zadrže svoju prirodnost i posebnost u izražaju, negujući kod njih prave vrednosti.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten