Izložba modnih detalja

Evica Milovanov Penezić je modna dizajnerka specijalizovana za odeću i modne dodatke od kože. Posvećena je dizajniranju rukavica neobičnog oblika. Dobitnica je mnogih modnih nagrada. Njene rukavice se prave na tradicionalan način, bez masovne produkcije. Razlikuju se ne samo kvalitetom izrade već i svojim dizajnom a prave se ili kao unikatni parovi ili u ograničenim dizajnerskim serijama.

Gordana Perenčević prezentovala je kolekciju nakita koji je nazvala “Blooming” – PET, duvano staklo, plastika, Swarovski, silver plated metal, su osnovni elementi ove atraktivne kolekcije nakita.

Ivana Desnica ID Design Unique Leather Jewelry kroz proces ručne izrade, koristeći tehnike starih zanata, stvara unikatni nakit savremenog dizajna. Osvešćen nekontrolisanim konzumerizmom i zagađenjem kao glavnim svetskim problemima, ovaj brend prati koncept održivog dizajna koji predstavlja jedan od mehanizama za smanjenje zagađenja naše planete. Sa ovim ciljem, ID Design ide koracima velikih modnih kuća i svetski poznatih dizajnera koji kroz postupke redizajna, reciklaže i re-upotrebe pokazuju svest o globalnim problemima, daju svoj doprinos njihovom otklanjanju i podižu koncept mode na novi nivo, ne ograničavajući se samo na pojmove ‘trend’ i ‘šoping’. Ovaj brend se ne ustručava da koristi male ostatke visokokvalitetne i skupe kože koja u velikim proizvodnim sistemima predstavlja višak i gotovo se uvek baca, jer se na ovaj način pored kvaliteta materijala i izrade dobija i sasvim nova estetika, koja je u skladu sa novim modnim tendencijama.

Iskra nakit dizajnira autentičan i nesvakidašnji srebrnog nakit obogaćen dragim i poludragim kamenjem različitog oblika i veličine. U ponudi su sve vrste nakita izrađene od srebra 925, zlata i rodijuma. Posebno je zanimljivo ekskluzivno prstenje – ručni rad umetničke radionice, vrhunskog dizajna, kvalitetne i precizne obrade, veoma neobično i atraktivno. Radi se o unikatnom nakitu koje se izraduje samo u jednom komadu, nosi godinama i ostavlja u nasleđe. Ukoliko želite drugačiji, neobičan nakit u kome će Vaša individualnost doći do izrašaja Iskra nakit je pravi izbor za Vas.

Ladola Lu je brend koji je rođen u Firenci, sazreo u Srbiji. Ovaj nakit već deceniju ispunjava potrebe žena sa najistančanijim ukusom. Kao pionir ove vrste nakita kod nas, radjen je isključivo od najkvalitetnije italijanske bižuterije u kombinaciji sa swarovski kristalima, dragim kamenjem, srebrom, zlatom i antikvitetnom bizuterijom.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply