Motorola telefoni postaju još uzbudljiviji zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Pantone

Kompanija Motorola gotovo čitav vek pomera granice inovacija u tehnološkom i mobilnom svetu. Poslednjih godina, Motorola otkriva nove načine na koje mobilni telefoni mogu da služe kao inspiracija korisnicima, a ne samo alat koji se koristi za puku komunikaciju.

Sa željom da nastavi da bude predvodnik na polju dizajna i novih trendova, Motorola je započela strateško partnerstvo sa kompanijom Pantone.

Preko 55 godina, Pantone je lider u preciznosti boja za brendove i dizajnere širom sveta. I danas nastavlja da dominira sferom boja, uvodeći inovacije na polju grafike, mode, dizajna proizvoda, pomažući tako dizajnerima da ožive svoje vizije.

Odabir dizajnerskih elemenata i funkcija koje će ispuniti potrebe korisnika predstavlja ključnu stvar za kompaniju Motorola, a ekskluzivna saradnja sa kompanijom Pantone je prirodan korak napred u osnaživanju korisnika i pružanju dodatne inspiracije. Ova saradnja će Motoroli pružiti pristup Pantone poznavanju trendova i posebno kreiranim bojama, koje će nastaviti da krase telefone ove kompanije u budućnosti.

U Edukatvnim centrima u Novom Sadu, Zemunu i Nišu organizuju se edukacije kako za frizere, tako i za sve one koji rade manikir i pedikir. Zahvaljujući stalnom usavršavanju, licencirani edukatori omogućavaju svima koji žele da budu u toku sa savremenim dešavanjima u frizerskoj i kozmetičkoj industrijii da to i budu i da svoj rad učine posebnim.

Posao postaje izvor istinskog zadovoljstva kada se spoje ljubav prema svom zanimanju i zabava. Upravo zato Unitech organizuje odlaske na važne sajmove posvećene lepoti i nezi, učestvuje na raznim manifestacijama i sponzor je važnijih događanja iz sveta mode i kozmetike. Dugogodišnji je Hair Style sponzor raznih modnih dešavanja. Pored manifestacija, sajmova, edukacija, Unitech omogućava svojim klijentima da stalno budu u toku sa najnovijim dešavanjima u svetu i kod nas tako što organizuje i odlaske na razna internacionalna takmičenja svojim frizerima.

Kako je već rečeno, Unitech sledi svoju devizu – U potrazi za savršenstvom, te tako kroz bogat asortiman, povoljne uslove kupovine, usavršavanje i praćenje trendova, visok kvalitet proizvoda postavlja visoke ciljeve i sebi i svojim klijentima, pri tom im nudeći stalnu podršku.