TVOJ CENTAR

FASHION WEEK U TVOJIM OMILJENIM ŠOPING CENTRIMA

Belgrade Fashion Week, kultna modna manifestacija u zemlji, ove godine deo svog programa predstaviće u omiljenim šoping destinacijama – UŠĆE, BEO i Mercator!

Otvaranje ovde tradiconalne modne manifestacije rezervisano je za Draganu Ognjenović, eminentnu domaću kreatorku, koja će svoju kolekciju predstaviti u prostoru UŠĆE Tower Two, MPC Properties.

Na centralnim trgovima šoping centara UŠĆE, BEO i Merkator biće predstavljeni i promovisani aktuelni modni trendovi kroz mini revije, make up i beauty savete, razgovore sa kreatorima, stilistima, modnim urednicima i influenserima. BEO Shopping Centar će otići i korak dalje i ugostiti prodajni Fashion bazar sa modelima domaćih dizajnera, te će i publika moći da konzumira domaću modu u kombinaciji sa aktuelnim modnim trendovima poznatih svetskih brendova koji su zastupljeni u centru.

PROGRAM FASHION WEEK-A U ŠOPING CENTRIMA

UŠĆE SHOPPING CENTER

  • 25.11, 19h – mini revija sa kolekcijom jesen/zima 2021/22.
  • 26.11, 19h – prezentacija najnovijih make up & beauty trendova

BEO SHOPPING CENTER

  • 26.11 u 19h – fashion koktel povodom otvaranja bazara
  • 27. i 28. od 12-16h – konsultacije sa modnim stručnjacima i dizajnerima
  • 26-29. 11. od 10-22h – fashion bazar

MERCATOR CENTAR BEOGRAD

  • 27.11. u 17h – modna prezentacija „Klasika u mom ormanu“

Takođe, svi posetioci UŠĆE, BEO i Mercator šoping centara od 15. novembra imaju i jedinstvenu priliku da preuzmu mobilnu aplikaciju Tvoj Centar. Sve što je potrebno da uradite: skinite aplikaciju i osvajajajte poene dolaskom u bilo koji od ovih šoping centara, a zatim ih zamenite za poklone i popuste! Uz to uživajte u specijalnim pogodnostima, inspirišite se lifestyle sadržajima i pratite novitete u radnjama centra. Potražite Tvoj Centar app na Google Play ili App Store-u ili saznaj više na www.tvojcentar.rs