Marijana Rоmandić predstavlja svoj brend „Marirroma“. Njena vizija je kreiranje autentične odeće, a o modi razmišja iz umetničkog aspekta. Za nju je moda način izražavanja, a odevanje doživljava kao umetnički proces, refleksiju autentičnosti, misli i osećanja individue. Završila je školu za modni dizajn u Accademia Del Lusso, i nakon nekoliko manjih projekata predstavlja svoju prvu kolekcija. Po osnovnom obrazovanju je diplomirana novinarka sa višegodišnjim iskustvom rada u medijima.

Naziv kolekcije :  „Lica u bojama“

U ovoj mini kolekciji inspirisana je delima umetnika Andy Warhol, Salvador Dali, Pablo Picasso, gde je kroz linije i boje pokušala da dočara njen doživljaj njihovog stvaralaštva. Različite boje koje su ovde prisutne povezuje upečatljivim srebrnim materijalom koji ima moć da unese stabilnost i balans čime se sprečava utisak haosa od mnoštva boja. Linije i geometrijski oblici utiču na slamanje osnovnih krojeva odevnih predmeta. Umetanje tvida u sivoj nijansi pojačava ozbiljnost odevnog predmeta i daje mu određenu težinu, dok denim dolazi kao prirodan odgovor na funkcionalnost i kvalitet određenih krojeva odevnih predmeta iz kolekcije.

U ovoj kolekciji dominiraju jakne kao odevni predmet, pa je kolekcija nosiva u nastupajućoj jesenjoj i zimskoj sezoni. Kolekcija je nastala u periodu avgust – oktobar 2022.