Sponsors

PERWOLL

Svako godišnje doba sa sobom donosi i nove trendove u svetu mode. Jesenje kolekcije su tu da iz ove sezone izvuku ono najbolje – čarobne i elegantne boje. Kako bi novi, ali i stari, trendi komadi zadržali sjaj potrebna im je posebna nega, a pravi saveznik u ovoj misiji je Perwoll tečni deterdžent uz koji će odeća čak i od najosetljivijih materijala biti očuvana i izgledati kao sa modne piste. Ove sezone, Perwoll donosi neodoljive cvetne mirisne note novog Perwoll Renew & Blossom deterdženta koji će probuditi sva vaša čula. Pored toga što čuva i vraća sjaj garderobi, Perwoll sa svojim #Rethinkfashion konceptom podstiče Vašu kreativnost u kombinovanju odeće uz idealnu negu, sa željom da se pozitivno utiče na okruženje i životnu sredinu. Perwoll je posvećen očuvanju životne sredine u svim segmentima, a njegove nove boce su sada napravljene od 50 odsto reciklirane plastike. Kao brend koji voli modu i već godinama brine o najosetljivijim tkaninama, Perwoll je našao svoje mesto i u svetu mode, te je postao prvi izbor kreatora, ljubitelja garderobe, ali i neizostavni partner važnih modnih manifestacija.

CEBEF

Centar beogradskih festivala CEBEF je ustanova kulture grada Beograda koja organizuje i producira skoro polovinu stalnih manifestacija u oblasti kulture od značaja za grad- filmske, muzičke i multimedijalne ambijentalne festivale sa višedecenijskom tradicijom: Beogradske muzičke svečanosti BEMUS, međunarodni muzički festival sa vrhunskim muzičkim izvođenjima dela klasične muzike i savremenog muzičkog stvaralaštva; Međunarodni filmski festival FEST, na kojem se predstavljaju filmska ostvarenja najviših umetničkih vrednosti u svetskoj kinematografiji Beogradski letnji festival BELEF, međunarodni letnji festival umetničkih muzičkih, pozorišnih, plesnih i vizuelnih programa; Filmski festival u Sopotu SOFEST, na kojem se prikazuju vrhunska filmska ostvarenja domaće kinematografije Ustanove kulture objedinjene u CEBEF-u, sem navedenih programa tokom sezone, do sada su organizovale i:  Gradski doček Nove godine, Dane Beograda, Čelo fest, Pijanističku feštu, a učestvovale su u realizaciji Harfa festa, EJOF-a, Eurosonga, Univerzijade i drugih brojnih manifestacija u Beogradu.

AVON – Watch me now

Mislite da poznajete Avon? Razmislite ponovo. Da li ste znali je ovom brendu tokom prethodnih godina odobreno više od 1000 patenata? Da su njihovi proizvodi u poslednje tri godine osvojili preko 300 nagrada? Da su prvi beauty brend koji je okončao testiranje na životinjama svuda u svetu? Da sarađuju sa više od 5 miliona žena širom sveta? Da se više od jednog veka zalažu za borbu protiv raka dojke i nasilja nad ženama? U susret svom 135. rođendanu, ovaj globalni gigant u industriji lepote, započinje novu eru kampanjom pod sloganom „Watch me now“ („Gledaj me sada“). Kompanija koja osnažuje žene još od 1886. godine, razvila je novi identitet koji bolje odražava ono što je Avon danas  – inovativan, odvažan, smeo i inkluzivan brend lepote. Kampanja proslavlja uspeh, ističući neočekivane aspekte brenda, njegovih ljudi, aktivizma i proizvoda.   „Avon već 135 godina predstavlja lepotu, inovaciju, optimizam i na prvom mestu, žene. Sada je vreme da naš novi identitet predstavi sve ono što jesmo – dinamična, odvažna i moderna beauty kompanija, i brend koji je relevantan za sve. Kontinuirano osluškujemo potrebe žena i donosimo inovacije, promovišemo zdrave navike i zalažemo se za rodnu ravnopravnost. Nastavićemo sve to da radimo, samo još glasnije i odlučnije. Inspirisani činjenicom da se u svetu svake sekunde prodaju tri Avon ruža za usne i čak sedam bočica parfema, ostajemo verni i našem cilju da lepota ostane dostupna svima“, ističe Nevena Rašić, PR & Advertising Supervisor Adriatic u kompaniji Avon.

Herbafast

Dajte svom telu top izgled uz Herbafast Detox (limfna drenaža u kapsuli) i Herbafast Fiber – kapsule za mršavljenje! Potpuno prirodno.

KOMPANIJA DUNAV OSIGURANJE

Bogati smo onoliko koliko prijatelja imamo. Prijatelji su kao pritoke. Ulivaju se u nas. Teku kroz život sa nama. I u nama. Dunav je širok, miran i postojan. Ali, u toj mirnoći leži velika snaga i moć. Poverenje, pouzdanost, sigurnost i snaga stvorile su TRADICIJU Kompanije Dunav osiguranje tokom četiri i po decenije postojanja. Sve što radimo, i čemu stremimo svodi se na jedno: biti i ostati prijatelj. Naš slogan obećava, a mi se trudimo da ga svakodnevno opravdamo. To pokazujemo pružanjem podrške humanitarnim akcijama, naučnim skupovima, kulturnim manifestacijama i događajima. Smatramo da je to čast i obaveza jedine preostale nacionalne osiguravajuće kuće na tržištu. Trudimo se da pomognemo svima – Od Akademije nauka, Univerziteta, Srpske pravoslavne crkve, pa do filmskih, muzičkih, baletskih, modnih i pozornišnih festivala. Podršku pružamo najvećim sportskim klubovima, kao i pojedincima u individualnim sportovima. Neki od najvećih su prvu potporu i oslonac dobili upravo od nas. Ostaćemo na istim visinama, ostaćemo prijatelj talentovanim, vrednim i uspešnim. 45 GODINA PRIJATELJSTVA Prijatelj ostaje prijatelj. Dunav osiguranje.

Kompanija Textil

Kompanija Textil, najveći centar za veleprodaju materijala u regionu, već godinama u nazad partner Belgrade Fashion Week-a, i ove godine dodeljuje nagradu Textil Designer Award, za najboljeg modnog kreatora. Ono što ih čini posebnim od drugih je dizajn studio. Izučili su veštinu čitanja trendova i primene istih na izbor materijala koje nude svojim kupcima. Posećuju najvažnije svetske sajmove mode i textila, kao i nedelje mode širom planete, kako bi izašli u susret svojim klijentima i uvek bili spremni. Verujući da umeju da prepoznaju kome treba pružiti šansu i pomoć kada je potrebna, Textil nastavlja da afirmiše talente. Kompanija Textil gaji partnerski odnos sa klijentima. Na taj način su svi zadovoljni saradnjom. Textil ne prodaje proizvod, već optimizam, rešenja i ideje za razvijanje posla.

Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd

Sigurna i stabilna Banka Poštanska štedionica je sigurna, stabilna i profitabilna finansijska institucija sa oko 2.100 zaposlenih i 97 godina dugom tradicijom kontinuiranog rada. Sa klijentima, kao i zajednicom u kojoj posluje, Banka Poštanska štedionica razvija dugoročne i harmonične odnose, zasnovane na principu uzajamnog poverenja i poštovanja. Kao društveno odgovorna, Banka ulaže napore da bude oslonac i podrška razvoju društva. Savremeni bankarski proizvodi i usluge, po kojima je Banka prepoznatljiva na tržištu, dostupni su klijentima u regionalno ravnomerno razgranatoj poslovnoj mreži sa više od 170 ekspozitura širom Srbije

ŠTAMPARIJA BIROGRAF

Osposobljeni smo za brzu i kvalitetnu štampu i izradu knjiga tvrdog ili mekog poveza, šivene i broširane, flajera, woblera, brošura, kataloga, plakata, kesa, blokova, fascikli, monografija, časopisa kao i ostalog pratećeg reklamnog materijala u velikim i malim tiražima uz poštovanje rokova izrade. Smatramo da u odnosu na ostale štamparije imamo prednost zbog sopstvene dorade, gde proizvod od početka do finalne izrade se nalazi kod nas u štampariji. BiroGraf je privatna štamaprija sa dvadesttrogodišnjom tradicijom uspešnog poslovanja. Stekli smo renome pouzdanog i sigurnog partnera, što i Vašoj kompaniji nudimo. Cilj nam je da i sa Vama uspostavimo dobre i uspešne poslovne odnose, sa željom da saradnja sa nama, Vama predstavlja olakšanje i zadovoljstvo u realizaciji Vaših ideja i zahteva. Pogledajte našu web stranicu – www.birograf.co.rs  

MATRIX

ALTAMODA DOO MATRIX brend nastao je 1980. godine od kada se neprestano razvija i korak je ispred trendova što govori njegova ogromna popularnost u više od 60 zemalja među kojima je i Srbija. Omiljen je u modnoj industriji pa tako i među frizerima i manekenima Beogradske nedelje mode s obzirom na to da stajling proizvodi ovog brenda godinama oduševljavaju svojom teksturom, postojanošću i delotvornošću! Dokaz šestogodišnjem kvalitetu i predanom radu MATRIX tima su i pet osvojenih nagrada koje tradicionalno dodeljuju organizatori ove manifestacije. MATRIX nudi profesionalni salonski tretman, usluge i rešenja za sve tipove kose i kreira LEPOTU, ISKRENOST, IZNENAĐENJE i TRENUTAK. MATRIX je svojom paletom proizvoda za kolor, negu i stajling drugačiji i samouveren. MATRIX VERUJE, USUĐUJE SE, SANJA i USPEVA! Generalni zastupnik i distributer: Alta Moda doo; Mihizova 9/L3 Beograd; 011 30 88 388; info@altamoda.rs ; @altamoda_matrix; @altamoda_srbija Matrix edukativni centar: ID Hair Academy, Kneza Miloša 23, Beograd; 011 30 66 333; info@id-academy.com; @id_hairacademy

PAOLA HAIRSTYLE

Frizerski studio PAOLA HAIRSTYLE Đorđa Stanojevića 11 dj Belville 065 288 7 888

Kat hair & beauty

Studio Kat hair&beauty se nalazi na Dorćolu, u ulici Senjanina Ive 8. Broj telefona: 063 292 747 i 065 688 7160. Stručan i kreativan tim pružiće vam usluge visokog kvaliteta.