GOLDWELLov REVOLUCIONALNI STAJLING PREDSTAVLJA NOVU STYLESIGN KOLEKCIJU KOJA PODSTIČE KREATIVNOST DOK JE U ISTO VREME POSVEĆENA ODRŽIVOM RAZVOJU

Goldwell ponovo lansira svoju legendarnu kolekciju StyleSign, redizajniranu da kreira i realizuje stilove sa lakoćom. Sa raznovrsnim, ali kompaktnim asortimanom od 27 proizvoda, uključujući sve naše klasike i pet sjajnih novih proizvoda, StyleSign kolekcija stvara dugotrajne stilizovane frizure.

Nova poboljšana StileSign kolekcija je formulisana tehnologijom morskog bambusa. Ovaj sastojak je poznat po svojoj izuzetnoj fleksibilnosti, strukturnoj čvrstoći i otpornosti na UV zračene. Koristeći jedinstvene sastojke u svakom proizvodu zadovoljavamo specifične potrebe svake frizure, tako da svako ima alat da odmah i bez napora oživi svoju kreativnu viziju.


Sa novom osmišljenom kolekcijom StileSign, Goldwell se i dalje fokusira na održivi razvoj, priznajući važnost ekološke svesti. Redizajnirano, novo pakovanje smanjuje otpad i uticaj na životnu sredinu, a istovremeno zadržava funkcionalnost i estetsku privlačnost. Dajući prioritet održivom razvoju, Goldwell pokazuje svoju posvećenost stvaranju svetlije budućnosti za industriju lepote.