Kompanija Textil

Kompanija Textil, najveći centar za veleprodaju materijala u regionu ove godine slavi svoj 30 rođendan! I to u digitalnoj formi! Pretočili smo 30 godina rada i iskustva u online platformu za kupovinu materijala.

U našem virtuelnom magacinu, nalazi se više od 6.500 materijala i dezena sa detaljnim specifikacijama i još toliko ideja, inspiracija i mogućnosti za nova iskustva i poslovne uspehe!

Digitalna platforma textilue.rs omogućava da budemo bliži jedni drugima i da sarađujemo na novi, interaktivni način: možete da pretražujete, filtrirate, birate i naručujete materijale iz široke Textil ponude u bilo kom trenutku, bez napora, pristupačno i dostupno! U svako doba dostupni su, materijali i repromaterijali, uvek u dovoljnim količinama, jer je Textil lager najveći u regionu.

Već godinama unazad smo partneri Belgrade Fashion Week-a, i ove godine zajedno slavimo naše jubileje, 25 godina Beogradske nedelje mode i 30 godina kompanije Textil! U to ime dodeljujemo nagradu Textil Designer Award za najboljeg modnog kreatora.

Naša vizija i u digitalnom okruženju ostaje da Textil ne prodaje proizvod, već optimizam, rešenja i ideje za razvijanje posla. Najveći lager materijala u regionu je sada dostupan jednim klikom.

Registruj se i kreni u prvu kupovinu na adresi textilue.rs