JER MI TO ZASLUŽUJEMO – L’Oréal Paris kao zvanični partner 51. Belgrade Fashion Week-a

L’Oréal Paris, zvanični partner 51. Beogradske nedelje mode donosi najnovije trendove i svoju ekspertizu na polju lepote i inovacija. Najznačajnija modna manifestacija na ovim prostorima je još jedna prilika da istaknemo podršku ženama u našoj regiji, inspirišemo ih, edukujemo i ohrabrimo ih da veruju u sebe. Tu smo da svakoj ženi omogućimo da zablista kao sa modne piste kada god poželi, jer ona to zaslužuje!

Kroz naše proizvode i usluge koji pružaju vidljive i dokazane rezultate, osnažujemo žene i ohrabrujemo ih u tome da veruju u sebe i zauzmu mesto koje zaslužuju u društvu i budu nosioci promena.

Znamo da ne postoji vizija lepote koja odgovara svima, vidimo lepotu kao univerzalno jedinstvenu i zbog toga je naša zajednica toliko raznolika. Težimo tome da podržavamo i oslikavamo žensku snagu, edukujemo i inspirišemo svaku ženu, bez obzira na godine, bez obzira na poreklo, da veruje u sebe i sopstveni osećaj vrednosti.

Danas više nego ikada ranije, kao vodeći brend koji nosi ime najveće svetske kozmetičke kompanije, L’Oreal Paris ima i važnu ulogu u rešavanju izazova sa kojima se čovečanstvo suočava. Postavljamo primer i podstičemo održivu lepotu uz pomoć najnovijih naučnih dostignuća i inovacija, kako bi buduće generacije nastavile putem napretka.

Naš čuveni slogan „Jer mi to zaslužujemo“, koji je skovan još 1971. nije ništa manje relevantan danas. To je misija brenda, koja će biti ostvarena tek onda kada više ne bude trebalo podsećati žene na to koliko su vredne. Do tada smo tu da rušimo barijere između žena i njihovih ambicija i zajednički menjamo svet na bolje.