Blistava koža i must have skin care

Nije tajna da vreme, godine ali i odmor utiču na očuvanost i blistavost naše kože. Elastičnost kože lica neophodna je ukoliko želimo lep i blistav ten. Dragana Kosjerina, poznato TV lice, otkriva nam svoje male trikove za svežinu lica i tena. Koji su to koraci i dnevna rutina uz pomoć kojih neguje svoju kožu?

Šta je ono čemu poklanjaš najviše pažnje kada je u pitanju nega kože? Koliko su san i odmor važni za blistavost tena i kože lica?

Dragana: Koža mora da se neguje i spolja i iznutra, drugim rečima san i odmor su neophodni za zdravlje i balans celog organizma i samim tim utiču na izgled kože. Drugi korak je, naravno, adekvatna nega. Moja koža je, zbog prirode posla, često izložena teškoj scenskoj šminki i potrebna joj je dodatna pažnja kako bi se oporavila. Odabrala sam Revitalift laser noćnu i dnevnu kremu koje podstiču obnavljanje kože, vraćaju joj svežinu i sjaj.

Da li pratiš skin care trendove i koliko je tvoja dnevna rutina nege lica podložna promenama?

Dragana: Nisam opterećena trendovima, trudim se da pronađem rutinu koja meni odgovara i onda se nje držim. Rezultat zavisi od istrajnosti, zato svima preporučujem da budu uporni ako žele rezultat.

Da li možeš da nam odaš tajni sastojak tvoje rutine? Dragana: U poslednje vreme primenjujem takozvani “sandwich” metod nege, uz noćni L’Oreal Paris Revitalift Retinol serum. Najpre nanosim tanak sloj noćne kreme, potom retinol, a zatim još jedan sloj noćne kreme. To je dobro rešenje za ljude koji imaju osetljivu kožu, a žele da osete sve blagodeti retinola.

Dnevna i noćna rutina za savršeno blistav ten

Volumen kože je ključna i poželjna karakteristika mladalačkog izgleda kože. Njena gipka i sveža tekstura, mekana na dodir, posledica je jedne od osnovnih komponenti kože koju ćelije neprekidno proizvode: hijaluronske kiseline. Uprkos tome što je reč „kiselina” deo njenog naziva, hijaluronska kiselina je molekul koji je pogodan za kožu. Ona podstiče komunikaciju između ćelija kože, učestvuje u obnovi i mnogim drugim ćelijskim procesima.

Revitalift Laser dnevna krema sa snagom tri dermatološki aktivna sastojka pomaže u borbi protiv bora. PRO-RETINOL pomaže kod ublažavanja bora i obnavlja teksturu kože. HIJALURONSKA KISELINA intenzivno hidrira i vraća jedrinu koži. VITAMIN C* pomaže da se pojača blistavost kože i vidljivo koriguje neujednačenost tona.

*Vitamin Cg

Kako biste upotpunili svoju rutinu za brobu protiv bora predlažemo da u nju pored kreme, uključite i serume koji imaju izuzetno visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka. Za dnevnu negu možete koristiti Revitalift Filler serum sa 1,5% hijaluronske kiseline, a za noćnu negu predlažemo Revitalift Laser noćni serum sa čistim retinolom koji vidljivo smanjuje pojavu dubokih bora kod ćak 100%** žena.

**Kliničko ispitivanje na 49 žena: kliničko ocenjivanje bora na licu nakon 4 meseca