TECNO

TECNO je novi brend pametnih telefona na našem tržištu, koji posluje u preko 70 država i regiona, na pet kontinenata. Od nastanka brenda, TECNO teži da integriše savremeni dizajn sa najnovijim tehnologijama.

Pod sloganom brenda “Stop At Nothing”, kompanija TECNO posvećena je stvaranju modernih, pametnih telefona koji inspirišu korisnike širom sveta da nikada ne prestanu da teže ka najboljoj verziji sebe.

TECNO predstavlja revolucionarni PHANTOM V FLIP 5G – najnoviji premijum model pametnog telefona na preklop. Ovaj smartfon postavlja nove standarde kada je u pitanju spoj najnaprednije tehnologije i vrhunske modne estetike uz moćan 64MP+13MP+32MP sistem kamera, jedinstveni kružni spoljni ekran i zapanjujuć dizajn inspirisan kosmosom.

PHANTOM V Flip 5G je zahvaljujući svojim savršeno kompaktnim dimenzijama i dizajnom već nominovan za German Design Awards. Zahvaljujući izuzetnom izgledu i besprekornom procesu selekcije, ova nominacija predstavlja još jedno veliko dostignuće u potrazi za novim formama i dizajnerskim jezicima kompanije TECNO sa ciljem da unapredi korisničko iskustvo telefona sa savitljivim ekranom.

Za više informacija, posetite zvaničan TECNO sajt: www.tecno-mobile.com