39. Black’n’Easy Fashion Week svečano zatvoren Ušće Fashion Night-om

39. Black’n’Easy Fashion Week svečano je zatvoren događajem UŠĆE Fashion Night. Bogat revijski program bio je podeljen u segmente koji tematski prate različite potrebe kupaca, a poznati stilisti i moderatori programa predstavili su publici trendove na jedan zanimljiv, ali i edukativan način.
homemore


U prvom bloku revija, održanom od 17 do 18 časova, predstavljene su Sport i Casual kombinacije; a nakon kratke pauze, od 19 do 20 časova, prikazane su Business i Night odevni komadi.
Snežana Dakić i Boško Jakovljević biti su moderatori programa i zahvaljujući odličnom poznavanju modnih prilika vešto su publiku vodili kroz aktuelne trendove. Na pisti su se, pored manekena, našle i brojne poznate ličnosti među kojima su: glumci Jelena Gavrilović i Nikola Glišić, popularna pevačica Nevena Božović kao i Saša Plećević (Dr Feelgood).
Specijalan segment programa obeležili su urednici vodećih modnih i lifestyle magazina: Aleksandra Gavrilović, urednica portala Lepota i Zdravlje, Sanja Vuletić, urednica tema u magazinu Grazia, Ana Stefanović, izvršna i modna urednica Harpers Bazaara. One su sa posetiocima podelile modnu filozofiju časopisa koje uređuju i dale im praktične savete za stilizovanje u svakoj prilici.
UŠĆE Shopping Centar ove godine slavi 7. rođendan a svi smo u prilici da mesec dana uživamo u različitim dešavanjima i osvojimo čak 777 nagrada!

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply