48. Perwoll Fashion Week i u omiljenim šoping centrima

Belgrade Fashion Week, kultna modna i već tradicionalna manifestacija u zemlji, ove godine deo programa namenjenog široj publici predstaviće u omiljenim šoping destinacijama – „UŠĆE“, „BEO“ i „Mercator“.

Na centralnim trgovima šoping centara koji su u vlasništvu kompanije “MPC Properties”, „UŠĆE“, „BEO“ i „Merkator“, biće predstavljeni i promovisani aktuelni modni trendovi kroz mini revije, make up i beauty savete, razgovore sa kreatorima, stilistima, modnim urednicima i influenserima. „BEO“ Shopping Centar će otići i korak dalje i ugostiti prodajni Fashion bazar sa modelima domaćih dizajnera, te će i publika moći da konzumira domaću modu u kombinaciji sa aktuelnim modnim trendovima poznatih svetskih brendova koji su zastupljeni u centru.

Svi posetioci ovih šoping centara, počev od 15. novembra imaju i jedinstvenu priliku da preuzmu mobilnu aplikaciju “Tvoj Centar”, pomoću koje mogu da osvajaju poene samom posetom ovih šoping centara, a zatim te poene zamene za poklone i popuste.

PROGRAM 48. PERWOOL FASHION WEEK-A U ŠOPING CENTRIMA

UŠĆE“ SHOPPING CENTER

  • 25. 11. u 19.00h – Fashion inspiracija

Prava modna inspiracija očukuje vas na centralnom trgu. Mini revija predstaviće trendove THE NEW KNITT – pletnine i trikotaža, QUILTED PUFFERS AND SCHATKES – štepane jakne i košulja-jakne, YEAR TWO THOUSENT – Dvehiljadite i trend VINTAGE & SECOND CHANCE LOOK.

Na reviji se predstavljaju brendovi : “LINDEX”, “SPRINGFIELD”, “CORTEFIEL”, “WOMAN SECRET”, “POLO4USC”, “CONCEPT & HYPE”, “BEOSPORT” I “BS”.

Moderator programa biće Nenad Radujević, a gosti Brana Antović, Jasminka Stekić, Jelena Gavrilović i Ana Trošić Trajković

  • 26. 11. u 17.00h – Prezentacija najnovijih make up & beauty trendova

„BEO“ SHOPPING CENTER

Beo shopping centar će od 26. Do 28. novembra ponuditi svoj prostor za najveći concept store za brojne autorske dizajnere, te će i šira publika, kroz svojevrsni Fashion bazar i prodajnu izložbu, moći da konzumira domaću modu. Među brojnim dizajnerima koji su upravo predstavili svoje nove kolekcije na Belgrade Fashion Week-u biće  Vesna Kracanović, Dejana Momčilović, Lily Tailor, Milena Radović, SestreS, Peđa Nerić, , Đorđe Baščarević, Moda Mia by Maja Radosavljević, a tu su I Marija handmade, Budislava, GetUp Jasmina Vujović, kao i dizajneri aksesoara Torbendži, Retro kravate, Tri tačke, Kinki nakit, Cica rukavice, Aja new concept… Najkreativniji domaći dizajneri će zajedno sa eminentnim modnim stručnjacima biti dostupni za konsultacije i savete. Biće lakše nego ikad „uloviti“ neki od originalnih odevnih komada na Fashion bazaru.

  • 26. 11. u 19.00h  –  Fashion koktel povodom otvaranja modnog bazara
  • 27. i 28.11. od 12.00 do 16.00h – Konsultacije sa modnim stručnjacima i dizajnerima

„MERCATOR CENTAR“ BEOGRAD

Modni stilisti i stručnjaci predstaviće idealne klasične kombinacije za aktuelnu sezonu i odgovoriti na pitanje: Šta je ono što predstavlja večnu klasiku u garderoberu svake žene od tašna, cipela i kaputa?

  • 27. 11. u 17.00h – Prezentacija aktuelnih modnih trendova „Klasika u mom ormanu“

Trendove predstavljamo kroz ponudu brendova: „Labrador”, “Fashion”, “Paradise”, “The Manual”, “Movem”, “Modiana”, “Gerry Weber”, “MONA”, “AMC” I “Comma”.

Moderator programa biće Ašok Murti, a gosti Ana Stanić, Ana Ostojić ELLE i Lena Bogdanović.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten