A Modern Renaissance for the Next Generation (Nova renesansa za novu generaciju)

Nakon spektakularne 50. Beogradske nedelje mode, koja nas je podsetila na sve važne vrednosti kojima je ova manifestacija doprinela našoj modnoj i umetničkoj sceni, Modni studio Click najavljuje prolećno izdanje L’Oreal Fashion Week-a, koje će se održati  od 5. do 14. maja. I ove sezone, ekskluzivni partner manifestacije je globalni lider u industriji lepote – L’Oreal Paris.

Photo by: Alek Živković

Novi koncept 51. izdanja L’Oreal Fashion Week-a podrazumeva ekskluzivni BFW tent, od preko 1000 m2, koji će biti postavljen ispred Ušće Shopping centra, omijenog okupljalište ljubitelja mode koje postavlja trendove bogatim izborom svetskih i domaćih brendova te na ovaj način daje vidljivost i domaćim dizajnerima kroz inovativnu formu. Multifunkcionalni šator predstavlja centralni prostor dešavanja pod kojim će biti održan celokupan revijski program po ugledu na manifestacije u modnim prestonicama poput Njujorka, Londona, Milana, Pariza…

Photo by: Alek Živković

U svom novom poglavlju, Beogradska Nedelja mode u fokus stavlja naboj energije i ideja novih generacija, koje svojom autentičnošću i snagom donose novu Renesansu. Autor aktuelne BFW kampanje je multitalentovana umetnica Nevena Ivanović, koja s upehom vodi svoj brend Neo design.  Noseće fotografije kampanje „ Nova Renesansa za novu generaciju“ predstavljaju ukrštanje nasleđenog iskustva i novih ideja, promišljanje baštine, ali i slavljenje autentičnosti i održivosti novih vrednosti i poslužile su kao inspiracija za 51. L’Oreal Fashion Week.

Photo by: Alek Živković

U 51. izdanju L’Oreal Fashion Weeka očekuje nas 6 revijskih dana, tokom kojih će svoje modele predstaviti više od 100 dizajnera. Ovo izdanje najprestižnije srpske modne manifestacije otvara revija Boška Jakovljevića, kojom obeležava 15 godina od njegove prve revije na BFWu. Od noviteta izdvajamo “Street&Urban Fashion Festival” kojim želimo da Nedelju mode otvorimo za širu modnu publiku i damo prostor za nove i on-line brendove koji se bave street i urban stilom. Zatvaranje 51. BFW-a biće obeleženo retrospektivnom revijom “Best of 51. L’Oreal Fashion Week”, koja će se održati na Velikom Stepeništu na Kalemegdanu.

Dobrodošli u novu eru Beogradske nedelje mode!

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten