Belgrade Design Hub – Otvoren novi koncept butik u srcu prestonice

Novi dizajnerski prostor u Beogradu – Belgrade Design Hub otvoren je na Dorćolu u sjajnoj atmosferi i uz prisustvo velikog broja poznatih ličnosti iz sveta mode. Belgrade Desig Hub je mesto koje okuplja dizajnere odeće, nakita i aksesaoara, sličnog senzibiliteta, pod kreativnim vođstvom uspešnih i nagrađivanih modnih dizajnerki – Budislave Keković i Jasmine Vujović.homemore

Belgrade Design Hub je jedinstveni modni koncept prostor u Beogradu, u čijem enterijeru dominiraju bela i crna boja, a koji na dva nivoa nudi izuzetan izbor u kome dame mogu pronaći kvalitetne komade kako odeće svedenih i elegantnih linija, tako i uvek poželjnog aksesoara i izuzetnog nakita poznatih beogradskih dizajnera.

‘’Počelo je od jedne Ideje i jedne želje. Želele smo promenu, novo društvo, novi kraj. Napravile smo mesto na kome smo okupile dizajnere koje volimo i koji se uklapaju u našu viziju. Svedena rešenja, sa izletima u neispitano, uvek kvalitetni materijali, inspiracija u umetnosti, prirodi i neistraženom  nas najbolje objašnjavaju.’’ – kaže Budislava Keković.

Osim Brendova Budislava i Get Up, Belgrade Design Hub predstavlja i nakit Studija Manufaktura i Hota Hota, kao i šešire i fascinatore NF Hats.

Belgrade Design Hub se nalazi na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove ulice na Dorćolu.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten