Belgrade Design Hub proslavio prvi rođendan na 53. BFW-u

U sklopu pratećeg programa 53. Perwoll Fashion Week-a, održan je koktel party povodom prvog rođendana prodajnog prostora Belgrade Design Hub-a koji okuplja najistaknutije domaće dizajnere sličnog senzibiliteta i kreativne vizije. Nakon prikazivanja kolekcija na Nedelji mode pre samo nekoliko dana, dizajneri su svoje kreacije izložili u butiku, pa je tako rođendanski koktel party bio uzbudljiva prilika za brojne ljubitelje mode i verne klijente da, osim radova iz ranijih kolekcija, probaju i kupe najnovije dizajnerske komade koji diktiraju neke nove modne trendove.

Belgrade Design Hub su pre pet godina osnovale dizajnerke Jasmina Vujović i Budislava Keković, kao mesto na kome će okupiti kolege slične dizajnerske vizije i kao mesto na kom možete da, uz savet i razgovor, dobijete predlog za kompletan izgled. Butik BDH-a nalazi se na novoj lokaciji, u Gračaničkoj 9, a osim osnivača, Jasmine i Budislave, u Hub-u svoje kreacije izlažu i Peđa Nerić, Dragana Nikolajević, Dejana Momčilović, Daniela Glišić, dizajner nakita Nenad Stojaković, dizajnerka tašni Tanja Cicanović, dizajnerka šešira Nataša Filipović i Jelena Rodić, zadužena za kožni aksesoar.

U prodajnom prostoru Belgrade Design Hub-a možete pronaći nakit, aksesoare, torbe i odeću domaćih, nagrađivanih dizajnera, koji ne prave kompromis po pitanju kvaliteta materijala i izrade. Odeća i aksesoari su od pažljivo biranih materijala, a kroz dizajnersku saradnju i dogovor među kolegama, nastaju komadi koji stilski prave međusobnu harmoniju. Sve je izrađeno u Srbiji u malim radionicama i ograničenim serijama, a komadi iz ove radnje predstavljaju mala umetnička dela primenjene umetnosti.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten