BFW CHOICE U ADA MALL SHOPPING CENTRU

Na kraju prvog Digitalnog Perwoll Fashion Week-a otvoren je novi POP UP STORE – BFW CHOICE u Ada Mall Shopping Centru. U ovom concept store pružena je mogućnost da najbolji izbor dizajnerske odeće i aksesoara, više od 20 domaćih dizajnera, bude na jednom mestu dostupan svim posetiocima ovog posebnog centra za kupovinu i uživanje. Modni poklonici, i oni koji će to tek postati, imaju mogućnost da zadovoljavajući svoje potrebe za kvalitetnim i originalnim komadima garderobe ujedno pruže podršku domaćim samostalnim dizajnerima i njihovim malim biznisima.

Ova izložbeno-prodajna postavka oplemenjena zanimljivim fotografijama sa Beogradske nedelje mode, realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective. Pored popularizovanja najaktivnijih domaćih samostalnih dizajnera kroz različite Pop Up postavke, cilj projekta je i da se autorski modeli izmeste iz svojih baza – dizajnerskih radnji i ateljea, i tako postanu vidljiviji što širem auditorijumu.

Belgrad Fashion Week je u Ada Mall Shopping Centru pronašao izuzetnog partnera, koji je u ovim specifičnim okolnostima rada inicirao realizaciju ovog važnog CSR projekta.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten