BFW EXHIBITION: Aksesoar kao neizostavni detalj svakog outfit-a

Osim revija prestižnih domaćih dizajnera koje čine glavni program 46. Perwoll Fashion Week-a, u foajeu Crowne Plaze organizovane su izložbene postavke pod nazivom BFW Exibition Accessories. Izložba modnih detalja tradicionalno čini deo bogatog art programa i ovoga puta je okupila najznačajnija dizajnerska imena, kao i više renomiranih modnih brendova.
homemore

Nakon višegodišnjeg iskustva na modnoj sceni u Njujorku, Magdalena Klašnja pokreće liniju ženske obuće – Magdalena K koja se ističe smelim kombinacijama boja, materijala, magenta đonu i najvažnije – po udobnosti. Sopstvena proizvodnja i ručna izrada omogućava brendu Magdalena K. direktnu komunikaciju sa kupcima.

Iza Brenda Opleti stoji jedan mali, ali dobro uigran porodični tim, koji se trudi da njihove torbe i rančevi budu lepi i da privuku pažnju, a osim toga, važno im je da čuvaju i ne zagađuju okolinu, i iz tog razloga se njihove torbe prave od 100% pamučnih recikliranih traka.

Cipele REDA Milano predstavlja spoj moderne industrijske tehnologije i znanja starih majstora. Svakoj cipeli je posvećena posebna pažnja, od dizajna koji ide u korak sa najnovijim trendovima do izbora kalupa i materijala, tako da je konačni proizvod moderna cipela izuzetnog kvaliteta i, što je najvažnije za tržište današnjice, pristojne cene.

Tied Up je modni brend nastao 2012. godine sa idejom da ponudi unisex kravate i leptir mašne za sve, od najmlađih do najastarijih za različite prilike. Sedam godina kasnije u ponudi ima preko 1000 različitih dezena, od elegantnih preko urbanih pa sve do onih šaljivih, a broj modnih aksesoara se svakodnevno povećava.

Gordana Perenčević predstavila je kolekciju nakita pod nazivom “Soft” izrađenu kombinovanom tehnikom.

Hota Hota jewellery je brend savremenog nakita jedinstvenog minimalističkog i futurističkog dizajna. Prepoznatljiv je po naušnicama i narukvicama neobičnih ergonomskih oblika, koji skladno prate liniju tela. Nakit spada u kategoriju nosivih skulptura, umetničkog i modnog nakita, ručne je izrade i limitiranih serija.

Ukoliko želite sebe i svoje najmilije obradujete neobičnim, autentičnim poklonom, koji će predstavljati nadogradnju Vašeg stila – nova kolekcija Iskra srebrnog nakita sa dragim i poludragim kamenjem će ispuniti Vaša očekivanja.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten