BFW EXHIBITION: Unikatne torbe koje ostavljaju bez daha!

Gotovo sa sigurnošću možemo reći da ne postoji žena koja ne voli torbe i koja ne uživa u njihovoj kupovini. Imajući u vidu ovu tvrdnju, organizatori Perwoll Fashion Week-a predstavili su veliki izbor torbi u okviru izložbe modnih detalja koja je i ovog puta okupila istaknute domaće dizajnere: Kika Woo, DUM Dunja Mihalački i DUCA by Dušica Radosavljević.

Jedinstvenost Kika Woo unikatnih ženskih torbi skrivena je u specifičnom spoju tradicionalnog ručnog rada i autentičnog dizajna autorke Sandre Lovrić. Diskretna etno nota prožima moderne, svedene forme koje dozvoljavaju kombinovanje sa širokom paletom odevnih stilova.

Savršena tehnika izrade i originalni autorski pečat koji svaka od torbi nosi, učiniće vaš outlook potpuno unikatnim i neponovljivim.

Specificnost DUM tašni kreatorke Dunje Mihalački je štampa na vinilu i tekstilu. Urban, minimalistički i prepoznatljiv stil u dizajniranju svakako izdvaja ovaj brend. Poslednja kolekcija inspirisana je likovnom umetnošću, bojom, formom i oblicima. DUM torbe se izrađuju ručno u malim serijama, tako što se prvo oslikavaju a onda dizajniraju i zbog toga predstavljaju pravu umetnost.

Dušica Radosavljević, osnivač kompanije DUCA, posvećena je gajenju tradicionalnih tekstilnih zanata. Prati filozofiju koja se svodi na mešanje starovekovnih tehnika i iskrene mode. Živi i stvara u predivnom malom gradu u Srbiji.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten