BFW EXHIBITION: Unikatni dizajn torbi i obuće oduševio dame!

Izložba modnih detalja tradicionalno čini deo bogatog art programa Belgrade Fashion Week-a, i ovoga puta je okupila najznačajnija dizajnerska imena. Torbe i obuću jedinstvenog dizajna izložili su poznati modni dizajneri, kao što su: Jasmina Sanader, Danijela Biškup za brend Lilu, Lidija Jovanović, Tatjana Luković za brend Mozaik.
homemore

U okviru brenda BRUTTO NETTO BAGS na ovogodišnjoj izložbi modnih detalja Jasmina Sanader izlaže mini kolekciju SADDLE BAG, inspirisanu formom bisaga, transformišući ih u modni aksesoar. Tašne su izrađene od štepane postave, sa dekorativnim i funkcionalnim rajsferšlusima, lagane su i sa dovoljno prostora za damski sadržaj. Univerzalna, uvek dobro prihvaćena boja za ovu vrstu aksesoara je i ovog puta crna.

U okviru izložbe modnih detalja, dizajnerka Danijela Biškup, pod imenom brenda LILU, prikazala je model čizmi iz aktuelne kolekcije u različitim, veoma atraktivnim dezenima. Model se može naći u prodaji odmah nakon završetka Belgrade Fashion Week-a, u radnjama IDENTITY i PLUS&MINUS outlet store-u.

Ove sezone, na izložbi modnih detalja, Lidija Jovanović učestvuje sa modelima iz kolekcije “STart FOLDNIG” koja predstavlja priča o umetničkoj igri materijalima. Citat Čarlsa Bukovskog: „Razumi me. Nisam ja kao običan svet. Imam svoje ludilo, živim u drugoj dimenziji i nemam vremena za stvari koje nemaju dušu.“, poslužio je dizajnerki kao inspiracija za aktuelnu sezonu.

Brend MOSAIC, iza kog stoji dizajnerka Tatjana Luković, ljubiteljima mode nudi cipele i tašne kao prava umetnička dela. Ovaj brend karakteriše udobnost i originalan dizajn, svaki komad je ručno izrađen od najkvalitetnije italijanske kože sa mnogo ljubavi i zahvaljujući posvećenosti starih majstora. Namera dizajnerke je da MOSAIC cipelama i tašnama unese radost i autentičnost u svakodnevni život savremene žene.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten