BFW INSTASHOT: Otvorena samostalna izložba Pera Arsenijevića

Samostalnom izložbom fotografija pod nazivom IGRA SVETLOM, predstavio nam se Pero Arsenijević, prošlogodišnji pobednik konkursa za najbolje mlade fotografe BFW Instashot. Izložba je tokom 53. Perwoll Fashion Week-a dostupna svim posetiocima u foajeu tokom trajanja programa u Hangaru Stage 1. Pero je rođen u Čačku, ima samo 20 godina, a već pet godina je zaljubljenik u fotografiju. U Beogradu studira koncept i karakter dizajn. Najviše ga privlače portreti i figuralna fotografija koje najčešće fotka na ulicama i u prirodi. Uz to, voli da hvata behind-the-scenes trenutke na setovima spotova i serija. Nedavno se spontano zainteresovao za modnu fotografiju i oduševio se dinamikom i brzinom hvatanja ključnih trenutaka.

– Belgrade Fashion Week je upravo spoj svega što volim i uživao sam u svakom momentu, a pobeda je bila samo dodatni bonus na već dragoceno iskusvo. Uživajte u ovoj igri svetlom i bojama dok istražujete svet mode kroz moje oči – poručuje Pero Aresnijević.

Izložba prikazuje Perov jedinstveni pristup modnoj fotografiji. On kroz svoje radove istražuje različite perspektive i boje kako bi naglasio lepotu i bogatstvo dizajnerskih kreacija. Svaki kadar je pažljivo osmišljen, svetlo postavljeno kako bi istakao svaki detalj. Osim što želi da prikaže odeću na najlepši mogući način, takođe je posvećen prikazivanju tima koji stoji iza svakog dizajna. Njegovi radovi ne samo da slave modu, već i ljude koji je stvaraju.

BFW Instashot je program koji mladim talentovanim fotografima pruža vidljivost, a izložba kao nagrada veliki podstrek da rade na svom talentu i nižu nove uspehe.
@izaobjektiva; Facebook:Pero Arsenijević

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten