BFW Intro Photo exibition and opening party

Modni studio Click pokrenuo je konkurs #BFWINSTASHOT u kom su učestvovali brojni mladi fotografi. Zanimljivim pristupom i atraktivnim fotografijama najviše se istakao Žarko Andrejić i time dobio nagradu #BFWINSTASHOT. Izložbena postavka „BEHIND THE CATWALK“ predstavlja uvod u 39. Black’n’Easy Fashion Week.
homemoreZahvaljujem se na sjajnoj saradnji i pruženoj prilici da iskažem svoju kreativnost, talent i da postanem vidljiv široj publici. BFW je izvor inspiracije za svakog mladog fotografa, a meni su posebno bili inspirativni detalji u back stage-u koje malo ko ima prilike da vidi. Nadam se da će biti još prilika za saradnju u budućnosti – poručuje Žarko.

Mladi umetnik imaće priliku da ostvari svoju želju i nastavi uspešnu saradnju sa modnim studijom „Click“. Naime, uoči svečanog početka 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a, beogradska publika i modni stručnjaci moći će da uživaju u izložbi Žarkovih fotografija koje je izradio za vreme učešća na prošlogodišnjoj manifestaciji. Izložba pod nazivom „BEHIND THE CATWALK“ biće postavljena u galeriji „Štab“ 1. aprila.
Beogradska nedelja mode ima tendenciju da neguje svoj edukativni karakter, pa će akcija #BFWINSTASHOT biti ponovo organizovana, dajući priliku mladim umetnicima da osvoje vredne nagrade i kvalitetno ispromovišu svoj rad.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply