BFW IZA KULISA: Nezaboravni trenuci iz backstage-a

Pobednica drugog konkursa BFW BEHIND THE SCENE, održanog prošle sezone, je mlada fotografkinja Marina Bugarčić koja se još ranije istakla svojim talentom i profesionalnošću. Kao nagradu, Marina je dobila priliku da učestvuje na jubilarnoj Nedelje mode i beogradskoj publici se predstavi samostalnom izložbom fotografija.

 

 

Talentovana fotografkinja već par sezona sarađuje sa BFW-om i modnim studiom “Click”, koji za nju predstavljaju neiscrpnu inspiraciju. Bugarčićeva je ranije radila kao event fotograf, ali je u želji za novim iskustvima počela je da se preusmerava na modnu fotografiju.

“Ranije sam se bavila event i clubbing fotografijom, što jesam volela da radim ali nakon nekog vremena je prestalo da bude toliko inspirativno. Želela sam da se suočim sa nekim novim izazovima, da izađem iz zone komfora. Tako sam došla na ideju da se pretprošle sezone upustim u ovaj modni izazov.”, kaže Marina.

 

Jedinstvene modne trenutke Marina je prikazala na samostalnoj izložbi pod nazivom „Fashion Week: behind the scene“ koja je dostupna publici 3. i 4. novembra u zanimljivom prostoru Dorćol Platz.

Mlada umetnica se nada da će nastaviti inače veoma uspešnu saradnju sa MS “Click”, kroz koju je do sada učestvovala na brojnim projektima.

Podstičući edukativni aspekt Nedelje mode, akcija BFW BEHIND THE SCENE biće ponovo organizovana, pa će na taj način neki novi mladi umetnici dobiti priliku da osvoje vredne nagrade i kvalitetno ispromovišu svoj rad.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply