BOJANA JOVETIĆ – ‘’Something About Her’’

Bojanina najnovija kolekcija ,,Something About Her​“ inspirisana je damama koje su prihvatile njen „izazov“ ​i koje su se pronašle u njenom radu, smele u svom modnom izrazu.​ Komadi odišu romantikom koja se ogleda kroz dominaciju karnera i vedrih boja.
homemore


Kolekcija Bojane Jovetić “Something About Her“, koju je publika sinoć videla, kreirana je za sezonu proleće/leto 2017 i oslanja se na priču koju je Bojana započela u jesen 2016.​ Karneri, kao neizbežan trendi momenat ove sezone koje je Bojana uvela u svoj kreativni proces u prošloj kolekciji, najupečatljiviji su detalj njene nove kolekcije. Rađeni u različitim materijalima, bojama i odevnim komadima deo su ove romantične priče koju čine lepršave ​haljine, kratke ​suknje, jakne, pantalone, ​košulje.

Ono čime se dizajnerka posebno ponosi su pažljivo izabrani I izuzetno kvalitetni materijali. Pored svile, kože i viskoze, B​ojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno -​ sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove. I ovoga puta prezentovala je komade koji su nosivi u različitim prilikama. Kolekciju je na upečatljiv način upotpunila je obuća svetski poznatog brenda Nine West.
Mnogobrojnu publiku na reviji činile su upravo dame, a revija je ispraćena velikim aplauzom.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten