Boško Jakovljević zatvorio 51. L’Oreal Fashion week

Revijom Martini Vesto by Boško, svečano je završen 51. L’Oreal Fashion Week. Činilo se prirodnim da jedan od vodećih kreatora muške mode i celebrity dizajner, Boško Jakovljević,  zaključi najznačajniju modnu manifestacju kod nas i ujedno obeleži 15. godišnjicu od njegove prve modne revije na Beogradskoj nedelji mode. 

Iz poštovanja prema žrtvama strašne tragedija koja se dogodila početkom meseca, kao i prethodnih večeri – ova revija počela je minutom ćutanja, dok je veče zatvaranja krenulo  izvođenjem pesme “Imagine” Džona Lenona, posvećene viziji sveta bez nasilja.

Nova kolekcija predstavila je više od 40 novih modela i sadržala je širok spektar krojeva i materijala; na pisti su se prvo pojavile kreacije sa printovima motiva iz prirode, koje je na su pratili isti motivi na LED ekranima a nastavila se prikazivanjem raznolikih stilova, od klasičnih formalnih sakoa, do luksuznih odela od brokata. Posebnu pažnju su privukla ekstravagantna odela jarkih boja, koje je koje je pratilo Zejnino izuzetno izvođenje pesme „True Colors“. Revija se nastavila prikazivanjem odela od lamea i polka-dot dezena kao i kreacija intrigantnog, inovativnog dizajna nesvakidašnjih modela, čiju prezentaciju je pratilo Džipsiijevo izvođenje beovizijskog hita Greh. Pored muških modela koje najbolje reprezentuju ovaj brend, na pisti su se prikazale i kreacije namenjene damama koje ništa manje nisu očarale publiku. Specijalni gost revije, glumac Slaven Došlo, šarmirao je publiku u ulozi modela, dok su Bošku Jakovljeviću podršku iz publike davale kolege iz medija, Aleksandra Jeftanović, Milan Kalinić, Snežana Dakić, Dragan Kecman, Sreten Radović; modna dizajnerka Verica Rakočević, glumci Jadran Malković, Lena Bogdanović i Iva Štrljić; fotografi Miša Obradović i Miloš Nadaždin, muzičari Tijana Dapčevič i Leontina kao i manekeni njegove generacije Marija Tarlać, Tamara Paunović, Ana Pendić, Zorana Kostić, Mira Andrić

Završetak revije i defile obeležilo je emotivno izvođenje evergrina grupa Bitls „Yesterday“, koju je za ovu priliku interpretirao Princ, čime je na prikladan način završena ova revija i 51. L’Oreal Fashion Week.

POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE>>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten