Brend REHAB, pod vođstvom dizajnerke Marine Milovanović, iz Beograda, predstavlja svoju najnoviju kolekciju koja osvaja modnu scenu svojom inovativnošću i angažmanom posvećenim udobnosti, savremenosti i slobodi žena. Marina Milovanović, koja se modom bavi već 20 godina, u poslednjoj deceniji sa velikim uspehom razvija brend REHAB, kako u Srbiji, tako i u Evropi. 

REHAB je omiljen među mnogim poznatim ličnostima poput Tamare Dragičević, Nine Janković, Slobode Mićalović, Nataše Ninković, Dragane Mićalović i mnogih drugih uticajnih žena u različitim oblastima. Ove influenserke ne samo da nose REHAB na revijama i događajima, već i privatno, što dodatno potvrđuje popularnost ovog brenda.

Od prošle godine, REHAB je prisutan i na evropskom tržištu, sa predstavništvom u Nemačkoj, a sledeće godine planira da se pojavi na Fashion Week-u u Dizeldorfu. Važno je istaći da se sva proizvodnja odvija u Srbiji, čime brend ističe svoju posvećenost domaćoj industriji, njenoj održivosti i promociji.

Nova kolekcija REHAB-a namenjena je damama koje žele da se osećaju udobno, one su moderne i slobodne. Kroz upotrebu prirodnih materijala i pažljivo prilagođenih modela, dizajnerka Marina Milovanović stvara komade koji istovremeno naglašavaju različite građe tela i pristaju svima. Ideja da pistom predstojećeg Perwoll Fashion Week-a u ulozi manekenki prošetaju poznate dame različite građe i visine, dodatno naglašava inkluzivni pristup brenda i posvećenost stvaranju odeće koja će se dopasti svim ženama.

REHAB kolekcija ne samo da sledi trendove, već postavlja standarde udobnosti, praktičnosti i stila. Sa svakom novom kolekcijom, Marina Milovanović potvrđuje svoj status kreatorke koja sluša potrebe savremenih žena i donosi odeću koja će ih istovremeno osnažiti i inspirisati.