ETIQUETTE je BH brend iza kojeg stoji Melisa Hujić, zaljubljenica u modu, koja svojim kreacijama potiče žene da izraze svoju individualnost. Svaka žena treba da od Etiquette komada kreira svoj vlastiti stil načinom na koji ga nosi. Melisa je diplomirana ekonomistica, vlasnica i osnivačica brenda prepoznatljivog u regiji, koji spaja ljubav, sreću, unikatnost, umijeće i znanje.

Sara Rose kolekcija fokusirna je na kroj i siluetu osmišljenja je da odaje snagu, slobodu i samostalnost osobe koja je nosi. Dok paradira ulicama svoga grada portret je osjetljive ali odvažne sarajeke, beograđanke, parižanke. Ono što nosi, šta čita, misli i sam njen odnos prema životu ogleda se u njenom odabiru dnevnog izgleda koji je odabrala za sebe.

Izvor inspiracije je dinamika gradskog života, arhitektura. Korišteni materijali su visokokvalitetne prirodne tkanine i laganih, prozračnih tekstura. Boje su često inspirisane gradskim pejzažima, od neutralnih tonova do jarkih akcenata koji oponašaju urbani kolorit.

Stil koji preovladava: Urbani, moderan, sa elementima funkcionalnosti i praktičnosti.

Kolekcija je namjenjena urbanoj, dinamičnoj populaciji žena i muškaraca koji žive u gradu i koja traži praktične, ali stilizovane komade odjeće.