Sisters Code

Modni brend Sisters Code Atelier je nastao u proleće 2014. Godine. Do tada je postojala ideja i kreativnost, koju je modni dvojac Bojana i Vladana Veljković, imena koje stoje iza brenda Sisters Code Atelier, realizovao uz pomoć prijatelja iz modne industrije.

U vreme pandemije kada je podrška vrlo bitna udružile su snage i kreirale kapsula kolekciju jesen/zima 2020/2021 pod nazivom Sisters Code Atelier & Dana Light x Kamije. Kolekciju prate, MAYA MILANO JEWELLERY – inovativni i kreativno izradjen nakit od italijanskog srebra. Kao i IPSA Jewelry by top model Alexandra Egorova koja kreira minimalistički nakit od perli i dragog kamenja za sve prilike, Bianco bags – moderne torbe izradjene od najkvalitetnijih materijala.

Naša poznata novinarka i pisac Duška Jovanić fotografisala se u modelima iz aktuelne kolekcije, čiji je stil odevanja donekle i inspirisao dizajnerke.

Dizajnerka brenda Love Light Dana – Danica Tonšić ženu doživljava kao snažno biće, koje, znajući šta želi, još uvek ne osuđuje svoju ženstvenost. Izrađeni ručno i od najfinije tkanine, osećanja ljubavi materijalizovana su kroz odeću koja odiše neupadljivom lepotom i elegancijom visoke klase, istovremeno pružajući udobnost.

Porodični brend Mona Style, bavi se ručnom izradom modne obuće već preko 20 godina. Kreativni tim Katarina Bogosavljević, Jelena Videnović i Mirjana Vitomirov, osmislile su pod liniju Kamije i dizajnirale  posebno modele za kapsula kolekciju.