Tijana Mladenović je brend spore mode, fokusiran na stvaranje scenskog i savremenog kostima. Dizajnerka je nakon završenih osnovnih studija u Parizu i master studija u Milanu započela svoju obuku u Narodnom pozorištu u Beogradu, a kasnije i na filmu Zvezdane Staze iz 2016. godine. Tu je nastala njena ljubav prema scenskom kostimu , koja se kasnije prenela i na savremeni kostim. Njene kreacije crpe inspiraciju iz folklora i priča iz celog sveta. Narativi su pažljivo osmišljeni i prilagođeni procesu stvaranja.

Iskustvo sa scenskim kostimom obogatio je dizajn nekonvencionalnim detaljima koji se mogu susresti u svim sferama angažovanja brenda: na filmu,  televiziji , u pozorištu kao i na modnim pistama.  Negiranjem sezonskih kolekcija i standardnog modnog kalendara, brend je dobio na slobodi da stvara inovativno i fokusira se na kolekcije malih količina , kao i da zaobiđe principe brze mode.

Kolekcija: TANGRAM – Uniseks, modularna kolekcija

Modna industrija je jedan od najvećih zagađivača današnjice i mi smo njeni saučesnici. Kupujemo da bismo zadovoljili svoje želje, a ne potrebe i vrlo brzo odeću odbacujemo i želimo novu.

TANGRAM kolekcija nastala je kao odgovor na preteranu potrošnju kao problema današnjice. Dizajnirana je da ponudi više od odeće koja je tu samo da zaštiti naše telo. Kolekcija od pet bazičnih celina nudi komade koji se mogu transforisati i nositi na više načina. Svaki komad nudi nosiocu osećaj novog i uzbudljivog duži vremenski period i ne dozvoljava mu da ga se olako reši. Komadi  su podesive veličine i uniseks, te  nam dozvoljavaju da ih delimo sa prijateljima i članovima porodice. Ovo je još jedan način da produžimo vek upotrebe TANGRAM kolekcije.