Ekscentričnost koja inspiriše

Magazin „Elle“ izdvojio je revijski prikaz brenda Zuber kao najbolji, dok je časopis „Lepota i zdravlje“ dodelio nagradu za najboljeg frizera(salon Backstage) i šminkera (Issidora). Po prvi put, nagrade je dodelila i Black’n’Easy Grand Kafa.
homemore

Eminentni modni časopis „Elle“ uručio je nagradu za najupečatljiviju reviju brendu Zuber iza koga stoje dizajnerka Lada Dragović i Mirjana Zuber.
Kroz svoju prvu kolekciju pastelnih tonova kombinovanih sa preciznim krojevima i metalik akcentima, dizajnerke su uspele da spoje ležernost, nosivost i smelost.

Magazin „Lepota i zdravlje“ dodelio je nagradu za najbolju frizuru Milenku Zdjelarcu ispred frizerskog salona Backstage, za frizure na reviji Jasne Nikolić. Vrlo promišljena, svedena elegancija punđi koja je pre svega ženstvena, doprinela je da nagrada za najbolju frizuru ove sezone ode upravo u ruke Milenku Zdjelarcu (Backstage). Nakon toga, dodeljena je i nagrada za najbolju šminku koja je pripala Issidori za reviju Ivane Pilje. Issidora je kolekciju Ivane Pilje svojom šminkom podigla na još viši nivo i zato nagrada za najbolju šminku ide upravo u njene ruke.

Partner 39. Belgrade Fashion Week-a bila je Black’n’Easy Grand kafa koja je po prvi put dizajnerski učestvovala na Nedelji mode. Kreatori Marko Ilijev i Saša Stević u saradnji sa Grand kafom napravili su prvu modnu kolekciju inspirisanu “kafom nove generacije”. U znak završetka veoma uspešne saradnje, Andrej Bele generalni direktror Grand Kafe dodelio je NEW BLACK Award u vidu devet Black’n’Easy by Mates kreacija damama odabranim posebnim konkursom na digital stranama Black n Easy kafe.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply