FASHION & ACCESSORIES

LILU shoes je dizajnirana, unikatna ženska obuća koja se izrađuje u mailm serijama. Kolekcije potpisuje Danijela Biškup. Krajem prošle godine, pokrenute su još dve linije, LILU bags i LILU accessories koje su ovaj put izložene na Belgrade Fashion Week-u.

Brend REDA Milano u svojoj kolekciji za Proleće/Leto 2018 pronalazi inspirisaciju prvenstveno u prirodi, njenom skladu, te eleganciji koja obeležava svaku REDA kolekciju.

Atelje Talook, i u okviru njega brend Mosaic, 2016. godine osnovala je Tatjana Luković u Kragujevcu. Ovaj brend karakteriše udobnost i originalan dizajn, svaki komad je ručno izrađen od najkvalitetnije italijanske kože sa mnogo ljubavi i zahvaljujući posvećenosti starih majstora. Namera dizajnerke je da MOSAIC cipelama i tašnama unese radost i autentičnost u svakodnevni život savremene žene.

Tabanica proizvode odlikuju promišljene linije, ručni kroj, pažljivi štepovi, tradicionalni bod, koža visokog kvaliteta, spektar boja. Tabanica “signature”, to su Tabanica unisex sandale, ali i baletanke, cipele do gležnja, kožne torbice, rukavice, aksesoari, koje možete poručiti po meri i izboru

Ana Popović Shoes je brend inspirisan vibrantnim ulicama Njujorka. Obuća i torbe odvažnog dizajna, ručno su pravljene od najkvalitetnije italijanske kože.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten