FASHION PARTY: MARTINI VESTO BY BOŠKO JAKOVLJEVIĆ

Program 48. Perwoll Fashion Week-a bliži se velikom finišu, pa je u tom maniru na nesvakidašnji način prikazana dugo očekivana kolekcija Martini Vesto by Boško Jakovljević kroz formu fashion party-ja u Promenada Event Centru koja je bila mala da primi sve zainteresovane posetioce i modne eksperte. Vođen kreativnom slobodom i buntovničkim duhom, Boško Jakovljević je još jednom  uspeo da iznedri jedinstvene i svakom pristupačne odevne komade.

Zaljubljenici u modu dobro znaju da je svaka revija Martini Vesto by Boško autentični modni spektakl na Beogradskim nedeljama mode, što nije bio izuzetak ni ove godine. Snažnog kolorita, hrabrih kombinacija odela. Nova kolekcija u potpunosti je opravdala titulu najbolje selekcije muških i ženskih odela za svaku priliku. Publika je uživala u dinamičnoj prezentaciji , a obožavaoci Boškove kreativnosti dobili su adekvatnu dozu modnog dizajna, radosti i zadovoljstva. Glavna karakteristika svakog odevnog komada sa potpisom Martini Vesto jeste da su izrađeni od materijala visokog kvaliteta i da odišu individualnošću. Ovog puta veći akcenat je na  crno – belim tonovima i umerenijem koloritu.

Poštovaoci i verni pratioci  rada ovog dizajnera sa ovacijama su pratili svaki predstavljeni komad. Medju poznatima našli su se pevačice Tijana Dapčević i Jelena Zana, glumica Lena Bogdanović, fotografi Miša Obradović i Dejan Milićević, TV lica Maja Manojlović, Nemanja Velikić, Mihajlo Pavić, Snežana Dakić, Aleksandra Jeftanović i Filip Maksimović, kreatorka Marija Tarlać, manekenke Tamara Paunović i Zorana Kostić Obradović i mnogi drugi.

POGLEDAJ SVE FOTOGRAFIJE>>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten