Teodora i Igor najbolji manekeni 43. BFWa


Najbolji maneken 43. BFW je Igor Ivanović a manekenka Teodora Tomić. Časopis Lepota & Zdravlje  je za najbolju šminku na 43. BFWu proglasio rad Marka Nikolića za reviju Ane Ljubinković a za najbolju frizuru rad Matrix tima za reviju Tamare Paun.homemore

LEPOTA i ZDRAVLJE tradicionalno dodeljuju nagrade za najbolju šminku i frizuru na BFWu. Na 43. BFWu L&Z  su za najbolju šminku proglasili rad Marka Nikolića za reviju Ane Ljubinković. Bajkovite i unikatne kreacije, poput onih koje Ana Ljubinković neumorno stvara moraju biti upotpunjene adekvatnom šminkom, pa je besprekoran lutkast izgled postignut izrazito svetlim tenom, rumenim obrazima i usnama, kreiran rukom šminkera Marka Nikolića zaista dao poseban pečat čitavoj njenoj reviji.

Za najbolju frizuru nagradu je poneo Matrix tim za reviju Tamare Paun. Drugačije frizure sa mešavinom edgy i ženstvenih elemenata, u izvedbi Matrix tima učinile su strukturalno bogate modele Tamare Paun potpuno avangardnim. Slojevita priča započeta garderobom skladno je upotpunjena kosom podigunotom na krajnje neobičan način.

Manekeni su važna karika kvalitetne prezenacije kolekcija na BFWu, svaki dizajner ih pažljivo bira, a brojnost manekena  i različitost njihovih fizionomija ukazuje na različite dizajnerske koncepte i vizije. Preko 120 manekena je radilo 43. BFW, neki od njih su se prvi put pojavili, neko jer radio samo jednu , a neko  i po 7, 8 revija. Medju devojkama se istakla Teodora Tomić, novo lice Modnog Sutdija Click koja je zadobila poverenje brojnih dizajnera i koja je na profesionalan ali  i atraktivan način predstavila modele koje je nosila.  Kod momaka se istakao mladić koji već nekoliko sezona pleni svojim nesvakidašnjim, univerzalnim lookom i na taj način radi i muške i ženske revije. Posebno se ceni njegova hrabrost da istraje u želji da bude ono što jeste – drugačiji, ali svoj. Zato sa posebnim zadovoljstvom dodeljujemo nagradu Igoru Ivanoviću  najboljem manekenu na 43. BFWu podržavajući različitost  na jedan normalan i prirodan način.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten