Izloba modnih detalja

Izložbom  „Elenat“ dizajnerka Nataša Šarić predstavlja nove radove koji su nastali u njenom novom ateljeu. Izložba je proizašla iz svih elemenata koje autorka koristi u kreiranju i koji čine njen autorski izraz, a biće predstavljen deo nove kolekcije odeće i aksesoara. Odevni predmeti i aksesoar dizajnirani su sa puno skulpturalnih formi. Kao i u svakom  likovnom delu, detalj podržava celinu i celina podržava taj detalj. Izloženi modeli su sačinjeni od različitih materijala tipičnih i netipičnih za odredjenu formu. Sastavni deo izložbe su i fotografije modela čiji je autor naš sjajni Nebojsa Babić.

Adresa: Studio Nataša Šarić, Ul. Vuka Karadžića 6/5 (ugao sa Knez Mihajlovom)

Mocha bag je projekat iza koga stoji dizajnerka Stanislava Sinđelić. Za nju je glavni izazov bio kombinovanje elemenata tradicionalnog nasleđa i ženstvenosti u cilju dobijanja kvalitetnog i autentičnog modnog proizvoda. Svojim kvalitetom izrade, odabirom kože i stilom Mocha bag će uvek istaći osećaj za kreativnost, radost i savremeni stil života.  Stil koji razvijamo i prenosimo iz kolekcije u kolekciju, odiše svedenom, pročišćenom i minimiziranom formom sa naglašenim strukturnim oblicima. Sa druge strane, on je koloristično smeo i razigran. Svaki komad je kreiran sa jedinstvenom kombinacijom boja, što dodatno ističe njihovu unikatnost. Autorka veruje u bezvremenu modu i osoben stil koji je zasnovanu na ličnom identitetu.  Poseban dizajn, visok kvalitet izrade i smeli potpis boja su definicija Mocha bag.

Nevena Slavković se još kao student na Fakultetu Primenjenih Umetnosti bavila dizajnom modnih detalja od metala, kože i tekstila. Kvalitet, lepota i izdržljivost su ono što karakteriše rad mlade dizajnerke.

Nevenine torbe se izrađuju isključivo od prave kože sa akcentom na metalne detalje i ojačanja. One se transformišu estetski i zapreminski. Nisu uobičajene, njihov dizajn je prilagodljiv i elegantnom i casual stilu.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply