Izložba fotografija – Live This Moment

Fotografija i moda neraskidivo su povezani; neki od najsnažnijih modnih momenata ostaju obeleženi i upamćeni upravo zahvaljujuću radu fotografa koji svojim kamerama beleže ne samo kampanje, revije i editorijale, već i trenutke magije koji se dešavaju iza scene. Upravo iz ovog razloga, konkurs BFW InstaShot jedan je od stalnih programa Belgrade Fashion Week-a. Cilj ovog programa je pružanje podrške i promocija mladih i neafirmisanih fotografa, koji prate dešavanja na BFWu. Svake godine, tim BFW-a organizuje konkurs za mlade fotografe, a pobednik konkursa dobija samostalnu izložbu na narednom izdanju BFW-a.

Pobedica konkursa za prethodnu sezonu je Svetlana Braun, mlada fotografkinja i osnivačica projekta fotografije za decu „Ja sam zvezda“. Njen fotografski rad karakterišu jarke, vedre boje, čarobno svetlo i prikazivanje emocija i osećanja. O svojoj fotografiji kaže: „ Volim da ispričam priču na drugačiji način, da zabeležim trenutak. Onaj u kojem je svaki čovek lep, jedinstven i poseban.

Svaka nedelja mode je nezaboravan doživljaj za mene. U vazduhu se oseti neverovatna energija,  upoznaju se divni i kreativni ljudi. Imam priliku da uhvatim zanimljive i spontane trenutke koji se nikad više neće ponoviti.“

Njena pobednička izložba „Live This Moment“ biće otvorena u petak, 03.11. od 20:30 u foajeu BFW-a, u Hangaru (Stage 1), Luka Beorgad.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten