Izložba modnih detalja

Tradicionalno, uz revijalni deo programa, posetioci mogu i u nešto drugačijoj atmosferi videti brojne izložbene dizajnerske i komercijalne eksponate. Izložba modnih detalja postavljena je u foajeu Belexpocentra i trajaće sva tri dana programa u ovom prostoru.homemore

Specifična u svom izrazu, Jasmina Sanader kolekcijom „Vinkl“, nastavlja istraživanje u okviru svog brenda Cyber Coffee. Crne ogrlice, apstraktno-asocijativnih oblika, čine osnovnu ideju originalnom, vremenski neograničenom i iskorakom u jedno novo poimanje dizajna nakita.

Nakit Mile Gajin je jedan od oblika njene umetnosti. Grafika, slikarstvo i ilustracija, glavna su obeležja i polazna tačka Milinog likovnog stvaralaštva. Umetnost ove pariske akademske umetnice nalazi svoj izraz kroz različite forme i tehnike. Unikatni, ručno izrađen nakit lako se može prepoznati po specifičnom bogatom koloritu i snažnoj grafičkoj autentičnosti.

KALIS je novi brend nakita na domaćem tržištu, inspirisan srpskom tradicijom i bajkama sa Balkana. Unikatan, pažljivo dizajniran, ručno izrađen u zlatu i srebru od strane naših najboljih majstora. Svaki komad priča svoju priču u zavisnosti koji kamen sadrži. Slova od zlata i dragog kamenja i pirotska zvezda provlače se kroz celu kolekciju, kao i skarabej bubica koja je simbol večnosti.

Gordana Perenčević čest je izlagač na Belgrade Fashion week-u, a ovoga puta predstavila je svoju kolekciju nakita “Leggerezza”.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply