Izložba modnih detalja

Raznovrsnost programa Beogradske nedelje mode odlikuje bogat izložbeni program.Posetioci ove manifestacije mogli su da uživaju u Izložbi modnih detalja koja obiluje pažljivo odabranim modnim aksesoarima a postavljena je u foajeu Belekspocentra.
homemore

Rukavice brenda Evica Gloves se prave na tradicionalan način, bez masovne pr

odukcije. Razlikuju se ne samo kvalitetom izrade već i svojim dizajnom, a prave se ili kao unikatni parovi ili u ograničenim dizajnerskim serijama.
„Mocha bag“ kožne tašne putem dizajna afirmišu folklorno nasleđe. Kolekcija „Vojvođanka“ stilski prezentuje želju za insistiranjem na bezvremenosti tradicionalnog. Arhitektura starih panonskih kuća, krovovi i segmenti folklornih motiva pročišćeni su u nosive i moderne tašne upečatljivog kolorita.
Kvalitetni i klasični modeli Castor Design studija napravljeni su od pažljivo odabrane italijanske kože vrhunskog kvaliteta. Aksesoare odlikuju prefinjenost i jednostavne linije. Svaki modni detalj izradio je profesionalni tim modelara i majstora u malom gradskom ateljeu koji opstaje generacijama.

Ideja brenda Tied up je da ponudi kravate i leptir mašne u dezenima koji se do sada nisu mogli videti na našem tržištu. Mašne su unisex, namenjene svim populacijama od najmlađih do najstarijih. Svaki dezen nosi posebnu težinu, a pored leptir mašni tu su i Ascot kravate i džepne maramice za sako.
LILU shoes je obuća koju dizajnira Danijela Biškup.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply