Izložba modnih detalja

U okviru Izložbe modnih detalja, dizajner Danijela Biškup je, pod imenom Brenda LILU, izložila model iz tekuće kolekcije jesen-zima
17/18. Model se može naći u prodaji odmah nakon Fashion Week-a, i to u radnji IDENTITY i PLUS&MINUS outlet store.

REDA Milano je brend osnovan 2013.godine, kao rezultat saradnje dva brata i dve sestre, koji svi potiču iz porodica koje se nekoliko generacija bave proizvodnjom obuće. Misija Brenda REDA Milano je da ponudi žensku modnu cipelu visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Primenjujemo najnovije tehnologije u proizvodnji koje kombinujemo sa tradicionalnim načima izrade. Cilj brenda je da Reda cipele nosi savremena moderna žena koja u svakom životnom trenutku želi da izgleda elegantno i doterano a da se istovremeno oseća slobodno u udobnoj obući.

Obuća RISH je porodični brend nastao davne 1952. i postoji već tri genercije. Rish se bavi ručnom izradom unikatne modne obuće. Osim standardne ponude, koju uvek imamo u prodaji, naša specijalnost su cipele po meri i želji klijenta. Klijenti mogu učestvovati u dizajnu odabirom modela, kao i odabirom materijala u željenim bojama iz aktuelne ponude. Sve Rish cipele su izrađene od visokokvalitetnih materijala renomiranih proizvođača. Svaki par je ručno rađen uz izuzetnu brigu o detaljima. Težimo da stalno nadograđujemo asortiman novim modelima prateći aktuelne trendove svetske mode.

Tabanica “signature” – potpis, upućuje na Tabanica unisex sandale. Lansirane pre dve godine, upravo uspešno “odtabanale” svoju treću sezonu, i na svom putu razvile još nekoliko proizvoda od kože sa oznakom “Handmade in Serbia”. Pažljivo osmišljene linije, meki nabori, savršeni šavovi i koža vrhunskog kvaliteta u celom spektru boja, Tabanica obuću čine najboljim izborom svakog dana. Uz njih se prave i rukavice od krzna, koje su Tabanica žene prošle zime obožavale. Tabanica proizvode nose žene vedrog i slobodnog duha, hrabre, brze, koje neguju svoj prepoznatljiv i jedinstven stil.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply