IZLOŽBA MODNIH DETALJA

Pratioci Perwoll Fashion Weeka premijerno su mogli da pogledaju i snimak Izložbe modnih detalja, koji čine esenciju stila svakog od nas. U okviru videa predstavljeni su nakit HOTA HOTA JEWELLERY, rukavice CLASSY GLOVES, nakit Gordana Perenčević, tašne LOOLA’S, obuća REDA Milano, nakit Dragana Ognjenović, tkanje RARA, nakit ISKRA, tašne KIKA WOO i LILU obuća.

U posebnom terminu je emitovan specijalni film BFW exhibition – Fashion & Accessories kojim je predstavljena nova kolekcija LILU obuće. Danijela Biškup dizajnerka koja stoji iza ovog brenda, tradicionalno svoje modele kreira u malim serijama ili čak kao unikatan par i zasluženo je pozicionirala svoj rad kao jedan od najpoznatijih domaćih brendova obuće sa dizajnerskim potpisom. Svoje modele izlaže u IDENTITY radnji u Beogradu, zajedno sa Jelenom I Svetlanom Proković – JSP, poznatim dizajnerkama garderobe. Danijela nema ništa protiv trendova, ali ih ne prati po svaku cenu. Postoje tipovi obuće koja je stalno zastupljena u asortimanu, poput salonki i baletanki, ali uvek ima modela koji je apsolutno izdvajaju i razlikuju od svih ostalih.

Svojevremeno je izjavila da je najvažnije što je naučila o modi to da za cilj ima da napravi model cipela koji će žene želeti da imaju zbog lepote i dizajna, a ne zato što treba da ih obuju.

Pogledajte VIDEO>>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten