IZLOŽBA MODNIH DETALJA

MEDIOMODA

Ono što Mediomodu izdvaja jesu kolekcije namenjene ženi koja neguje jedinstvenost u svom stilu i načinu odevanja. Total look u asortimanu pruža mogućnost da svoju odevnu kombinaciju upotpunite pratećim aksesoarom – nakitom, ešarpom, tašnom, cipelom, a sve to skrojeno i napravljeno od italijanskih dizajnera i artigiana.
www.mediomoda.com

FLY LONDON

Portugalski brend nastao 1994, kao kombinacija originalnog dizajna I tradicionalnog kvaliteta. Obuća koja zadovoljava sve kriterijume mode, ali I udobnosti. Svaka kolekcija prati poslednje trendove nudeći veliki izbor stilova, boja I materijala. Glavne karakteristike Fly London su jedinstven dizajn, kvalitetni materijali, evropski kvalitet izrade i prepoznatljivi đonovi.

www.flylondon.com

SVETLANA JAĆOVIĆ

SJ torbe izrađene su ručno od visokokvalitetne italijanske i španske kože, svedenog i prepoznatljivog dizajna. Koncept .SJ linije baziran je na individualnom pristupu klijentu, omogućuje odabir željene boje torbe i personalizociju utiskivanjem  inicijala klijenta.

www.svtlanajacovic.com

DODA KOMAD

Doda Komad, redovni profesor Fakulteta prmenjenih umetnosti u Beogradu, na Odseku za kostim (atelje Savremeno odevanje) izlaže unikatnu žensku ručnu torbicu, ručni rad, insirisanu slikarstvom Gogena i Van Goga.

www.dodakomad.com

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply