Izvanredan talenat Davida Đorđevića

Pobednik prošlogodišnjeg BFW Instashot konkursa za mlade fotografe, David Đorđević kao nagradu dobio je samostalnu izložbu koja će biti organizovana 24. aprila u prostoru Marsh open space u Cetinjskoj ulici. homemore

„S obzirom na to da bih voleo da fotografišem za modne časopise, odlučio sam da se prijavim za BFW INSTASHOT kako bih stekao novo iskustvo. Želeo sam da pokažem trenutke koji nisu dostupni široj javnosti, trud i energiju koju svi ulazu i da osetim sjajnu atmosferu BFW-a. Poseban utisak na mene je ostavila pozitivna tenzija koja, čini mi se, posebno doprinosi tome da sve na kraju prođe uspešno. BFW tim je fantastičan i predusretljiv i ovaj konkurs je odlična priprema za sve mlade fotografe koji žele da steknu novo iskustvo iz oblasti mode.

Suočavao sam se sa brojnim tehničkim problemima koji su mi bili podsticaj da uložim dodatni napor. Zbog svega toga nagrada mi jako znači i inspiriše me u daljem usavršavnaju i napretku u poslu“. Rekao je David i pozvao sve ljubitelje mode i fotografije da posete izložbu.

Konstantno podstičući edukativni aspekt Nedelje mode, MS Click i ove sezone organizuje konkurs BFW Insta Shot i pruža mladim umetnicima priliku da kvalitetno promovišu svoj rad.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten