KREIRAJ SVOJU “O BAG“ TORBU


“O bag” sa ponosom ističe da je sve dizajnirano i proizvedeno u Italiji i predstavlja prvi brend koji pruža mogućnost svojim klijentima da konačno sami kreiraju i biraju svoju torbu: oblik torbe, boju, drške, unutrašnju torbu i mnoštvo drugih detalja. Inovativni koncept ovog italijanskog Brenda oduševio je sve prisutne dame. Uživajući u raznovrsnim slatkišima i piću, poznate dame su mogle u potpunosti da se prepuste mašti birajući kako bi njihova idealna torba izgledala.

“O bag” je sinonim za inovaciju, mnogostranost, boje, razigranost, brend je nastao 2009. godine sa vizijom da se napravi personalizovan proizvod italijanskog dizajna u kombinaciji sa industrijskim materijalima. Dizajnerski tim, svojim originalnim idejama, klijentima nudi jedinstven stil i autentični pečat, osluškujuci sve njihove potrebe i želje, ali i sugestivno predlaže svoje nove kolekcije iz sezone u sezonu. Svaki proizvod je kreiran sa posebnom pažnjom, a njegov izgled se može menjati i oplemenjivati odgovarajućim mu aksesoarima.

“O bag” je za svoje kratko postojanje razvio celu paletu modela torbi, pa tako postoje: “O bag classic”, “O mini”, “O chick”, “O folder”, “O fifty”, “O city”, “O pocket”. Osim torbi, klijenti mogu sami da kreiraju svoj sat i naočare, sami biraju mehanizam i narukvicu a sve to se kroz samo nekoliko trenutaka spaja u radnji a klijent na licu mesta dobija gotov personalizovani predmet.

Ovaj italijanski brend je zahvaljujući svojoj originalnosti, prilagodljivosti, upotrebi avangardnih materijala i mnoštvu nesvakidašnjih proizvoda (satovi, naočare za sunce, narukvice, obuća, zidni satovi, lampe…) za kratko vreme postao apsolutni hit širom sveta.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten