AVON – Watch me now

Mislite da poznajete Avon? Razmislite ponovo.

Da li ste znali je ovom brendu tokom prethodnih godina odobreno više od 1000 patenata? Da su njihovi proizvodi u poslednje tri godine osvojili preko 300 nagrada? Da su prvi beauty brend koji je okončao testiranje na životinjama svuda u svetu? Da sarađuju sa više od 5 miliona žena širom sveta? Da se više od jednog veka zalažu za borbu protiv raka dojke i nasilja nad ženama?

U susret svom 135. rođendanu, ovaj globalni gigant u industriji lepote, započinje novu eru kampanjom pod sloganom „Watch me now“ („Gledaj me sada“). Kompanija koja osnažuje žene još od 1886. godine, razvila je novi identitet koji bolje odražava ono što je Avon danas  – inovativan, odvažan, smeo i inkluzivan brend lepote. Kampanja proslavlja uspeh, ističući neočekivane aspekte brenda, njegovih ljudi, aktivizma i proizvoda.

 

Avon već 135 godina predstavlja lepotu, inovaciju, optimizam i na prvom mestu, žene. Sada je vreme da naš novi identitet predstavi sve ono što jesmo – dinamična, odvažna i moderna beauty kompanija, i brend koji je relevantan za sve. Kontinuirano osluškujemo potrebe žena i donosimo inovacije, promovišemo zdrave navike i zalažemo se za rodnu ravnopravnost. Nastavićemo sve to da radimo, samo još glasnije i odlučnije. Inspirisani činjenicom da se u svetu svake sekunde prodaju tri Avon ruža za usne i čak sedam bočica parfema, ostajemo verni i našem cilju da lepota ostane dostupna svima“, ističe Nevena Rašić, PR & Advertising Supervisor Adriatic u kompaniji Avon.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten