MODA IZ UGLA FOTOGRAFA: Otvorena izložba pobednika konkursa BFW INSTASHOT

U atraktivnom prostoru „BFW Choice Pop Up Store-a” otvorena je izložba fotografija „Moments in time“ mladog autora Nenada Karlića, pobednika BFW Instashot konkursa sa prethodnog Fashion Week-a. Izložba  će biti dostupna do kraja manifestacije u pomenutom ambijentu u Rajićeva Shopping Centru na II spratu gde svakodnevno možete konzumirati domaću autorsku modu na prodajnoj izložbi.
homemore

 

Prateći brojne revije eminentnih dizajnera na prethodnom BFW-u, mladi fotograf se trudio da zabeleži jedinstvene trenutke koji su ga inspirisali da napravi presek manifestacije iz potpuno drugačijeg – ličnog ugla. Fotografije Nenada Karlića na autentičan način prikazuju dinamičnu atmosferu iz backstage-a, a pobednička fotografija je nastala na reviji Ane Ljubinković pod nazivom “Kiss me with your eyes”.

 

“Učešće na BFW-u je za mene bila odlična prilika da shvatim kakvom fotografijom želim da se bavim. Trudio sam se da zabeležim najzanimljivije momente iz backstage-a i da, na pomalo ličan način, prikažem šta se dešava iza kulisa najveće modne manifestacije. Ovo je moja prva samostalna izložba što predstavlja veliki profesionalni korak za mene. Nadam se da će ovo biti samo početak uspešne saradnje sa Beogradskom nedeljom mode!”, ističe autor izložbe Nenad Karlić.

 

BFW Instashot konkurs realizovaće se i u toku predstojeće Beogradske nedelje mode što će nekim novim mladim fotografima dati priliku da osvoje vrednu nagradu i kvalitetno promovišu svoj rad, kažu organizatori i sa zadovoljstvom konstatuju da je svake godine broj prijavljenih učesnika sve veći.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten