Modne vinjete u galeriji Štab

Programski segment Modne vinjete je i na ovoj Begradskoj nedelji mode bio upriličen u proverenom ambijentu galerije ŠTAB. Ukupno sedam izlagača predstavilo je svoje specifične pristupe kako modi i odevanju, tako i prezentaciji svoje mode: Lily Taylor, brend Vervi učesnici nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE Showcase.

Brend Lily Tailor prikazao je preview kolekcije za proleće/leto „Koi“. U prepoznatljivom, ženstveno-poetičnom maniru posetioci je predstavljeno pet modela u maslinastom, puder-roze crnom i belom koloritu.

Učesnice nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE Southeast Europe Fashion Showcase predstavile su se postavkom koja uključuje modele sa kojima su se i prijavile na ovo prestižno takmičenje, a one su Sonja Jocić, Sonja Marunić, Valentina Feher, Ivana Gajić i Nevena Krivokapić.

Brend Verv predstavio se mini kolekcijom za proleće/leto „Fiasco“. Nju čine vizuelno upečatljivi sakoicrne i bele boje. Dominantni detalji su sirove, neobrađene ivice kao i različite teksture materijala, koje na kontrastni način ističu visoku eleganciju sakoa. Verv žena iskazuje svoju ženstvenost nanekonvencionalan, pomalo provokativan način, stavljajući u prvi plan svoju ličnost, a sakoi su tu da samonaglase tu ličnost.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply