Mona

Prvi dan 41. Belgrade Fashion Week-a obeležilo je izvanredno predstavljanje popularnog domaćeg brenda Mona.Pored revije ženske kolekcije koja je uvek jedna od najposećenijih, beogradska publika po prvi put uživala je i u reviji Mona Man.

homemore

Mona je ove sezone svoju fascinaciju renesansnim periodom, a posebno Firencom, iskazala kroz seriju perfektno razrađenih odevnih komada. Iz arhitekture se crpe elementi geometrije, dok se nežne pastelne boje – bež, puder roze, zelena i suptilni floralni motivi ponavljaju u raznim varijacijama.

Takođe, kao kontrast, prisutne su boje neba i sunca- svetlo plava i jarko zuta. Kombinacije plave i bele boje, sa dezenima porcelanskih vazapodsećaju na more, mediteran, i inspirišu na letnja putovanja. U kolekciji Mona & Mona Man, korišćene su prirodne tkanine – koža, viskoza, svila, pamuk, lan, čipka.

Monine revije su oduvek jedne od najposećenijih na Belgrade Fashion Week-u. Tako su se i ovoga puta, u prvim redovima našle brojne poznate ličnosti iz sveta kulture i mode, kao što su: TV zvezde: RadaĐurić, SnežanaDakić. Aleksandra Jeftanović, MarijaTarlać, Dizajner I voditeljBoškoJakovljević, pevačica Aleksandra Perović, novinarkaDuškaJovanić, fotografMišaObradović I mnogidrugi..

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply