NONNA HANDMADE

NONNA HANDMADE je porodična firma u čijem radu učestvuju tri generacije koje nastavljaju tradiciju veza, modelovanja i tkanja nesleđenu od dede i nane, po kojoj brend i nosi ime. Kolekcija Nona Ethno za proleće-leto 2021 obrađuje dva segmenta kulturne baštine kao inspiraciju. Zastupljeni su motivi veza istočne Srbije i motivi veza iz beogradske građanske porodice s početka dvadesetog veka. Boje u kolekciji su natur bela sa pink i zlatnim vezom.

Nonna Ethno kolekcije nastaju oslanjajući se na rad veštih majstora svog zanata vezilja, tkalja, šivača okupljenih oko Nonna Handmade studija u zapadnoj Srbiji koji zajedno sa iskusnim inženjerima tekstila, konstrukcije i dizajna koji rade u savremenom studiju u Beogradu, čine jedinstven spoj tradicionalnih zanata i savremene izrade, starog i modernog. Upravo zbog toga Nonna Handmade kolekicje su više nego posebne– one su ekskluzivne.   

Nonna Ethno kolekcije urađene su od prirodnih materijala kao što su lan, pamuk i svila , a motivi primenjeni kroz veznaslanjaju se na bogato kulturno nasleđe Srbije, uglavnom građanske odeće s početka 19.veka. Nonna odeća namenjena je osobama rafiniranog ukusa koje žele za sebe kvalitetne proizvode od prirodnih materijala. Košulje, haljine i blejzeri iz Nonna proleće-leto 21 kolekcije kao i prateći program spajaju savremeno i tradicionalno na jedinstven način.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten