Otkrijte modnu čaroliju na BFW POP UP marketu!

Dragi ljubitelji mode i kreativnosti, približava se 53. Perwoll Fashion Week, a sa njim još jedna nezaboravna modna avantura BFW POP UP – fashion and accessories market. Pripremite se da zaronite u svet izvanrednih kreacija i neodoljivih aksesoara, od 11. do 14. aprila, u prostoru Hangara.

Ovo nije obična prodajna izložba – ovo je prilika da uživajući u modnoj čaroliji, dopunite svoj garderober jedinstvenim dizajnerskim komadima i ujedno podržite domaće dizajnere.

Radno vreme dizajnerskog marketa prilagođeno je terminu večernjeg uživanja:

– Četvrtak, 11. april, od 19h do 23h;

– Petak, 12. april, od 18h do 23h;

– Subota, 13. april, od 16h do 24h;

– Nedelja, 14. april, od 16h do 24h.

Na raspolaganju će vam biti izuzetan izbor unikatnih komada odeće, brendova poput:

Chany Maria – u svojim kreacijama kombinuje različite stilove i materijale, a preovlađuju tamni tonovi, crna i metalik boja. Ovaj domaći brend je  omiljen kako kod nas, tako i među mladim muzičkim zvezdama u Nemačkoj, gde je predstavljen na festivalu u Berlinu u selekciji najtalentovanijih mladih dizajnera na svetu.  

VERV – Alta Sartoria zauzima status luksuznog brenda ženskih sakoa, izrađenih u potpunosti manuelno, od rafiniranih materijala, ekskluzivno u malim serijama.

MARIJA HANDMADE stvara unikatne komade ručno pravljene odeće, koristeći širok spektar tehnika poput tkanja, pletenja i šivenja. Svaki komad, vrhunskog kvaliteta, je pažljivo izrađen od prirodnih materijala poput vune, pamuka, svile, konoplje i lana;

DEJANA KNEŽEVIĆ nudi ručno pletenu i heklanu žensku odeću i aksesoar.

NONNA HANDMADE etno – unikatni odevni komadi inspirisani tradicijom, za čiju izradu su korišćeni prirodni materijali, kao što su pamuk, lan i svila.

KOKORO donosi jakne, prsluke, suknje i druge odevne komade minimalističke estetike sa dozom sentimentalnosti izvučene iz svakodnevice.

STRITSTIČ se ističe stvaranjem komada koji uključuju kombinaciju različitih materijala, s naglaskom na upotrebu polovnih stvari kako bi se reciklažom produžio njihov životni vek;

HEDONIZAM&RENESANSA, odevni komadi koji povezuju estetiku ranijih epoha sa modernim zvucima domaće muzičke scene.

Sledeća poslastica za modne konzumente su tašne:

TARA STUDIO donosi ručno izrađene torbe od najkvalitetnije italijanske kože, koje će vam pomoći da istaknete svoj svoj elegantni, savremeni  i samopuzdani  karakter i stil.   

UNIKKA donosi jedinstvene ručno izrađene ženske tašne od drveta i kože.

TORBENDŽI ručno rađene „vintage“ tašnice koje su i danas veoma aktuelne i predstavljaju savršeni dodatak modnih kombinacija;

Uz to, očekujte i izvanredne kolekcije nakita, kreirane sa strašću i pažnjom usmerenom ka detaljima:

KATARINA ZLAJIĆ donosi kreacije inspirisane prirodom i ženskim telom, kreirane zlatnim zubcima rajsferšlusa;

MONOI brend poznat po dugogodišnjem iskustvu u izradi nakita od plemenitih metala i prepoznatljivom estetikom kolekcije nakita;

VĐS Wire Design nudi ručno rađeni nakit od posrebrene i pozlaćene bakarne žice, pravih slatkovodnih bisera, staklenih perlica, vulkanskog i poludragog kamenja.

Whispery Wood je brend rođen iz strasti prema prirodi, zanatu i stvaranju. Naš nakit, inspirisan lepotom i kreativnim razgovorima, izrađen je ručno, od prirodnih materijala. Pod sloganom “Nature’s beauty, Your strength”, želimo da inspirišemo i osnažimo druge. Želimo da nakit Whispery Wood, bude više od ukrasa – izraz slobode, snage i autentičnosti za one koji ga nose.

Gordana Perenčević predstavlja nakit izrađen kombinovanom tehnikom od sintetičkog štampanog organdina. Volumeni različitih dimenzija naizgled fluktuiraju stvarajući jedinstvene beztežinske komade nakita.

U sektoru aksesoara vas očekuje i Tied Up sa svojim nesvakidašnjim kravatama i leptir mašnama, kao i Svila na dar sa unikatnim ešarpama, maramama i bluzama od čiste svile.

Verujemo da će komadi koje ponesete sa ovog marketa izazivati pažnju gde god se pojavite, kako svojom jedinstvenošću tako i kvalitetom. Svako ko kupi na licu mesta neki od modnih komada, dobiće i ulaznicu za reviju na BFW-u!

Vidimo se na najuzbudljivijem modnom šopingu sezone, od 11. do 14. aprila u Hangaru!

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten