Otvorena prodajna izložba BFW POP UP!

Otkrijte svet izvanrednih kreacija i neodoljivih aksesoara na prodajnoj izložbi „BFW POP UP – fashion and accessories store“, koja je svečano otvorena u okviru 53. Perwoll Fashion Week-a! Pozivamo vas da nas posetite svakog dana do 14. aprila u prostoru Hangara i obogatite svoj garderober jedinstvenim dizajnerskim komadima. Podržite domaće dizajnere i doživite modnu čaroliju koja će vas inspirisati i oživeti vašu maštu. Ne propustite priliku – svaka kupovina na licu mesta donosi vam i ulaznicu za reviju na BFW-u.

Radno vreme dizajnerskog marketa prilagođeno je terminu večernjeg uživanja:
– Četvrtak, 11. april, od 19h do 23h;
– Petak, 12. april, od 18h do 23h;
– Subota, 13. april, od 16h do 24h;
– Nedelja, 14. april, od 16h do 24h.

Na raspolaganju će vam biti izuzetan izbor unikatnih komada odeće, brendova poput:
Chany Maria – u svojim kreacijama kombinuje različite stilove i materijale, a preovlađuju tamni tonovi, crna i metalik boja. Ovaj domaći brend je omiljen kako kod nas, tako i među mladim muzičkim zvezdama u Nemačkoj, gde je predstavljen na festivalu u Berlinu u selekciji najtalentovanijih mladih dizajnera na svetu.
VERV – Alta Sartoria zauzima status luksuznog brenda ženskih sakoa, izrađenih u potpunosti manuelno, od rafiniranih materijala, ekskluzivno u malim serijama.
MARIJA HANDMADE stvara unikatne komade ručno pravljene odeće, koristeći širok spektar tehnika poput tkanja, pletenja i šivenja. Svaki komad, vrhunskog kvaliteta, je pažljivo izrađen od prirodnih materijala poput vune, pamuka, svile, konoplje i lana;
DEJANA KNEŽEVIĆ nudi ručno pletenu i heklanu žensku odeću i aksesoar.
NONNA HANDMADE etno – unikatni odevni komadi inspirisani tradicijom, za čiju izradu su korišćeni prirodni materijali, kao što su pamuk, lan i svila.
KOKORO donosi jakne, prsluke, suknje i druge odevne komade minimalističke estetike sa dozom sentimentalnosti izvučene iz svakodnevice.

STRITSTIČ se ističe stvaranjem komada koji uključuju kombinaciju različitih materijala, s naglaskom na upotrebu polovnih stvari kako bi se reciklažom produžio njihov životni vek;
HEDONIZAM&RENESANSA, odevni komadi koji povezuju estetiku ranijih epoha sa modernim zvucima domaće muzičke scene.
Sledeća poslastica za modne konzumente su tašne:
TARA STUDIO donosi ručno izrađene torbe od najkvalitetnije italijanske kože, koje će vam pomoći da istaknete svoj svoj elegantni, savremeni i samopuzdani karakter i stil.
UNIKKA donosi jedinstvene ručno izrađene ženske tašne od drveta i kože.
TORBENDŽI ručno rađene „vintage“ tašnice koje su i danas veoma aktuelne i predstavljaju savršeni dodatak modnih kombinacija;

Uz to, očekujte i izvanredne kolekcije nakita, kreirane sa strašću i pažnjom usmerenom ka detaljima:
KATARINA ZLAJIĆ donosi kreacije inspirisane prirodom i ženskim telom, kreirane zlatnim zubcima rajsferšlusa;
MONOI brend poznat po dugogodišnjem iskustvu u izradi nakita od plemenitih metala i prepoznatljivom estetikom kolekcije nakita;
VĐS Wire Design nudi ručno rađeni nakit od posrebrene i pozlaćene bakarne žice, pravih slatkovodnih bisera, staklenih perlica, vulkanskog i poludragog kamenja.
WHISPERY WOOD je brend rođen iz strasti prema prirodi, zanatu i stvaranju. Naš nakit, inspirisan lepotom i kreativnim razgovorima, izrađen je ručno, od prirodnih materijala. Pod sloganom “Nature’s beauty, Your strength”, želimo da inspirišemo i osnažimo druge. Želimo da nakit Whispery Wood, bude više od ukrasa – izraz slobode, snage i autentičnosti za one koji ga nose.
Gordana Perenčević predstavlja nakit izrađen kombinovanom tehnikom od sintetičkog štampanog organdina. Volumeni različitih dimenzija naizgled fluktuiraju stvarajući jedinstvene beztežinske komade nakita.
U sektoru aksesoara vas očekuje i Tied Up sa svojim nesvakidašnjim kravatama i leptir mašnama, kao i Svila na dar sa unikatnim ešarpama, maramama i bluzama od čiste svile.

Verujemo da će komadi koje ponesete sa ovog marketa izazivati pažnju gde god se pojavite, kako svojom jedinstvenošću tako i kvalitetom. Svako ko kupi na licu mesta neki od modnih komada, dobiće i ulaznicu za reviju na BFW-u!

Vidimo se na najuzbudljivijem modnom šopingu sezone sve do 14. aprila u Hangaru!

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten