PERWOLL

Svako godišnje doba sa sobom donosi i nove trendove u svetu mode. Jesenje kolekcije su tu da iz ove sezone izvuku ono najbolje – čarobne i elegantne boje. Kako bi novi, ali i stari, trendi komadi zadržali sjaj potrebna im je posebna nega, a pravi saveznik u ovoj misiji je Perwoll tečni deterdžent uz koji će odeća čak i od najosetljivijih materijala biti očuvana i izgledati kao sa modne piste. Ove sezone, Perwoll donosi neodoljive cvetne mirisne note novog Perwoll Renew & Blossom deterdženta koji će probuditi sva vaša čula.

Pored toga što čuva i vraća sjaj garderobi, Perwoll sa svojim #Rethinkfashion konceptom podstiče Vašu kreativnost u kombinovanju odeće uz idealnu negu, sa željom da se pozitivno utiče na okruženje i životnu sredinu. Perwoll je posvećen očuvanju životne sredine u svim segmentima, a njegove nove boce su sada napravljene od 50 odsto reciklirane plastike.

Kao brend koji voli modu i već godinama brine o najosetljivijim tkaninama, Perwoll je našao svoje mesto i u svetu mode, te je postao prvi izbor kreatora, ljubitelja garderobe, ali i neizostavni partner važnih modnih manifestacija.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten