POBEDNICI MIONETTO STYLE ACADEMY

Mionetto Prosecco, jedan od vodećih italijanskih brendova u domenu penušavih vina, u saradnji sa Belgrade Fashion Week-om, organizovao je konkurs za talentovane, mlade modne dizajnere koji bi želeli da usavrše svoja znanja i dobiju nova iskustva iz modnog biznisa.

Tim povodom je realizovana Mionetto  Style Academy  zamišljena kao dvonedeljna modna edukacija sa realizacijom modela kao finalnim proizvodom. Akademiju su vodili Nenad Radujević, autor  projekta Beogradska nedelja mode i direktor modnog Studija Click i Boško Jakovljević, autor, urednik i voditelj velikog broja popularnih TV formata, proslavljeni maneken i celebrity designer. Predavači su bili i  eminentni stručnjaci iz sfere mode i modnog biznisa – Dragana Ognjenović, Ashok Murty, Jasenka Stekić, Marija Tarlać, Brana Antović, Ana Ostojić i Jasmina Šupeljak.

Od 11 polaznika koji su izabrani na konkursu tri superfinalista Mionetto Style Academy su imali priliku da se svojim modelima predstavena Perwoll Fashion Weeku. Treće mesto osvojila je Mina Cvetinović, drugo mesto Bogdan Mrša, a prvo mesto je osvojila Melanija Vasić. Mina Cvetinović je kao nagradu dobila materijale za izradu naredne kolekcije, Bogdan je dobio mašinu za šivenje, a pobednica Melanija materijale za narednu kolekciju, reviju na sledećoj Nedelji mode i 100.000 dinara i status brend ambasadora Mionetto Style Academy.

SVE FOTOGRAFIJE>>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten